[Bolu - Mt]

Bolu' nun neresindensiniz?

• Kullanılan toplam oy
    157
Herkesin geçmiş bayramını kutlarım arkadaşlar. Geç oldu ama güç olmadı :D

yağmur yağdı, karnım ağrıdı, misafir geldi, işim çıktı, hava soğudu gelemedim elini öpmeye kusura bakma yaww :p

Motor dışarca zatti levent :mrgreen:

Hatta 1 saat önce felan göle doğru yol almıştım ama babama lazım oldu motor geri döndüm.:pale:

ama...... ??????? :D

tamam cihan anlaşıldı hehehehe :D

Son düzenleme:
herkese selamlar dostlar, kış geldi yağmur ve soğuklar çıktı kendimize dikkat etmek lazım, ben motoru garaja çektim, gezen arkadaşlara bol seyirli kazasız günler dilerim, saygılar

@bypro Teşekkürler Hocam. Bu sene Nasip olmadı görüşemedik hiç yaf => Önümüzdeki Sezon Görüşmek Ümidiyle...

Önümüzdeki sezonda görüşmek üzere ama ozaman benim şu işim var diye bahane istemiyoruz. Hepimiz toplanıp tanışıyoruz. Güzel organizasyonlar düzenliyorz....

Arkadaşlar kendi ugraşlarım ve çabalarım üzerine motorsikletime sibop ayarı yapmayı ögrendim. Ögrenmek isteyen arkadaşlarada ögretirim ilgi alanım tek silindir daha 2ve 4 silindire geçemedim. Şuanda onla ugraşıyorum...... saygılarımla.. Ayrıca bu havada motorsiklete binen arkadaşlar kendinize dikkat edin saglam giyinin. Sİz bize lazımsınız.....

boluMT ve bütün motosiklet camiasının kurban bayramı mübarek olsun. hayırlı bayramlar bursa MT

Sevgili Arkadaşlarım Sizlerin Ve Ailelerinizin Bayramı Mübarek Olsun Iyiki Varsınız
Adana Mt

Tüm bolu mt arkadaşlarımızın kurban bayramını kutlarım. nice bayramlara.
adana mt.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar