[Bolu - Mt]

Bolu' nun neresindensiniz?

• Kullanılan toplam oy
    157
Selam Bolu'lu dostlar.
Boludan bir motosiklet almayı düşünüyorum.
Alırken danışabileceğim bildiğiniz iyi bir usta tavsiye edebilirmisiniz?

hepinize meraba arkadaşlar bende bolu merkezdeyim motorumu yeni sattım ama 1 2 ay içinde cbr 600 almak istiyorum..(daha dorusu alacaklarımı alabilirsem)...hepinize bolsohbet diliyorum :)

Nerede bu bolu mt, bilenler var ise özeldende msj atabilirler, yoksa gazetelere kayıp ilanı falanmı versek ?

Bolulu dostlar azmi babadan 2008 ybr aldım booncuk :D

Hayırlı uğurlu olsun...
Motorun resmini çekmeden önce yıkasaydın daha iyi olurdu....:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:01 PM ----------

eğer temizse kusura bakma herhalde fotoğraftan....

hayırlı uğurlu olsun 2 gün içerisinde bende bi motor alıcam fotolarını bende koycam :D

slm arkadaşlar... Boluda motorsikleti seven çok ama motora binen az Polis Ercan yüzünden olsa gerek:) Ehliyet kursları b ehliyeti olanlara 300 liraya taksit imkanı ile A2 ehliyet veriyor haberiniz olsun...

Plaka 14 Şöför 34

merhaba mt bolu

slm arkadaşlar... Boluda motorsikleti seven çok ama motora binen az Polis Ercan yüzünden olsa gerek:) Ehliyet kursları b ehliyeti olanlara 300 liraya taksit imkanı ile A2 ehliyet veriyor haberiniz olsun...

Plaka 14 Şöför 34

B ehliyeti olana 300 e mi ne kadar pahalı ya
Boluluyum ama iyiki istanbul dayım :):)

İstanbulda rekabet var kımbılır istanbulda kaç tane surucu kursu vardır burda 1 yada 2 tane var.

Bolu Türkiyenin en pahalı şehri diyebiliriz.. ben Boluya yerleşeli 3 yıl oldu ve birçok yer gördüm ama burası kadar kendi adamını kazıklayan başka meleket yoktur herhalde. Ama Allah'I var gzel memleket

İstanbulda rekabet var kımbılır istanbulda kaç tane surucu kursu vardır burda 1 yada 2 tane var.
dogru ya :) burada elini sallasan sürücü kursuna çarpıyo :mrgreen:
Bolu Türkiyenin en pahalı şehri diyebiliriz.. ben Boluya yerleşeli 3 yıl oldu ve birçok yer gördüm ama burası kadar kendi adamını kazıklayan başka meleket yoktur herhalde. Ama Allah'I var gzel memleket

Bolu evet muhteşem bi şehir ve pahalı

Boluda ki en iyi motorsiklet ustası kimi önerirsininz (Azmi'yi katagorize bile etmeyin sakın)

Nihat Usta
Süleyman Usta ..

Benim gittiklerim bunlar
sizin bildiğiniz başka ii ustalar varsa paylaşalım biliyorsunuz bazı konularda bolu mahrumiyet bölgesi..

htmetin kardeşimize cevap olarak bir isimde bağkur un karşısındaki dar sokaktaki mustafa abiyide ekleyebiliriz.hoşcakalın

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:15 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:03 AM ----------

-gezi duyurusudur -pazar sabahı saat 8ile 8.30 arası bağ kur bolu binasının önü buluşma noktası olarak tespit edilmiştir gezimiz karadeniz sahil kasabası filyos 'a yani hisarönünedir.dönüş akşam 17 dedir. gelmek isteyen arkadaşlarımızbuluşma noktasına gelebirler.katılmak isteyenlerin kaskları ve ehliyetlerini yanlarına almaları rica olunur.gurup olarak gidilecektir .gruptan kopmadan gidebilecekleri bekliyoruz .tel 0542 517 47 54

biz beş arkadaş olarak karadeziz sahil kasabası filyos a gittik. katılan arkadaşlara reşekkürler ederim. adapazarı gezisinde buluşmak üzere iyi günler..
:p

Valla uyuyolar ehliyet alınca bende gelirim artık ybr emle daha 2100 kılometre oldu :D

535

slm millet yeni katıldım,gezi yapmayı düşünüyormusunuz? Akçakoca falan yapalım???

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar