Benzer bir konu için yazmıştım, burası için değiştirmeye gerek var mı? Bence yok. Aynen koyuyorum...
Bunu, konuyu açan arkadaş için yazmıyorum, zaten açılalı epey olmuş. Fakat konu yine dönmüş dolaşmış "sen kaç yaptın?" "Ben şunu yaptım, inanmazsanız göstereyim"'e gelmiş. Her zaman da böyle oluyor malesef, videolar fotoğraflar havada uçuşuyor. Video koyacam diye kendinizi sakatlayacaksınız, boş verin bu işleri. Kısacası son hız muhabbeti bitmez, herkes birşey der; ibreler her zaman doğruyu göstermez vs. Yani bu işin bu şekilde net bir çözümü yoktur. "Peki bu şekilde olmuyorsa nasıl bir şekil öneriyorsun" derseniz:
Yapılacak şey şudur; motosikletin uygunluk belgesi vardır, satın aldığınız da yanında verirler. O açılır orada maksimum hız yazar; okunur son hız neymiş görülür.
Cbr125r için son hız 110km/s'tir. Cbr 13,2 max. bg.'dedir, 10,1 nm. tork üretir, ağırlığı da 124 kg.'dır, gerisini de siz hesaplayın. Tabi bu veriler kesinlikle son hız hesaplaması için yeterli değildir, vites oranları, dişli oranı vs.'de önemli fakat az çok fikir oluşturur.
Ben 130km/s gördüm ibremde (ibrem bozuk olabilir, yol eğimli olabilir, arka rüzgar alıyorumdur vs.) ama uygunluk belgesi 110 km/s diyorsa bu makinanın son hızı 110km/s'dir ötesi berisi beni ilgilendirmez, öyle kabul ederim, öyle yazarım...