OĞLUMVEBEN doğumgünün kutlu olsun...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
nice mutlu yıllara saglıklı ve sevdiklerinle beraber

Bir yıl daha geride bıraktınız ha , Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersiniz.. Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması. Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! Mutlu sağlıklı nice yıllara :rendeer:

nice mutlu yıllara saglıklı ve sevdiklerinle beraber

saol halis abi teşekkür ederim :rendeer:

Bir yıl daha geride bıraktınız ha , Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersiniz.. Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması. Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! Mutlu sağlıklı nice yıllara :rendeer:

büğüne kadar yaptığım hiç birşeyden pişman olmadım heleki motor sevdasına tutulduktan sonra güzel dostlar edindim inş devamı da gelicek teşekkür ederim :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Son düzenleme:
:rendeer: beni büğün özelden vada topikten arıyan tüm arkadaşlarım ve dostlarıma :rendeer: tekrar teşekkür ederim dostluğumuz hiç bitmesin

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
amin cümlemize karşı

gürkan abi nice nice mutlu yıllara :)

doğum günün kutlu olsun tekrardan :rendeer::rendeer:

her ne kadar tanışmamış olsak da... biliyoruz aynı adrenalin duygusu ile yaşıyoruz... mutlu bir yaş geçirmen dileği ile.

Son düzenleme:
yaş kaç:)

canlarım beni unutmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim sizde iyiki varsınız :rendeer: inanın bu sitede tanıdığım dostlara bu yaşıma kadar rastlamadım :rendeer: iyiki varsınız can dostlar :rendeer::rendeer:

Kuzen yaş kaç oldu:))
Gürkan abim sizleri gerçekten çok seviyor. soylememe gerek yok ama bende paylaşmak istedim. Sürekli sizi anlatıyor. Umarım tanışma fırsatımız olur. Gerçi sizlerin sayesinde biz çok nadir goruşur olduk ama olsun napalım:))
Sağlıklı ve huzur dolu bayramlar dilerim.

Gürkan abim sizleri gerçekten çok seviyor. soylememe gerek yok ama bende paylaşmak istedim. Sürekli sizi anlatıyor. Umarım tanışma fırsatımız olur. Gerçi sizlerin sayesinde biz çok nadir goruşur olduk ama olsun napalım:))

bu arada özellikle deli poyraz sizi çok merak ediyorum ve tanışmak istiyorum. Umarım en kısa sürede tanışma fırsatımız olur.

Son düzenleme:

kuzen yaş ögünerek söylüyorum 42 bitti haklısın bu ara görüşmelere ara verdik kapatırız arayı merak etme can doslarla sende tanışacaksın merak etme :rendeer::rendeer::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar