selam arkadaşlar
arkadaşlar acil HONDA CBF500 bulun bana.çok acil
emrınız olur.odemeyıde bız yapalım arzu edersenız....:silent:
selam arkadaşlar
arkadaşlar acil HONDA CBF500 bulun bana.çok acil
burası antalya..burda bir tane cbf500 wardı bi aralar.o da 34 plakalı idi.daha sonra istanbula tekrar geri gittigini duydum..yanii artıq yokkk..ama honda bayisinde wardır :cherry:
:silent::silent::silent:
mrb :salut: 4 5 gündür giremiordum topice walla okulu bıraktım morelim okadar çokbozukki kardeşiniz erdalın hayattan beklentisi kalmadı gari hiç bişiden zevk almıyo 5 gündürde abimin motor bende skipper hep çıkıyorum geziyorum yol cizgisine baka baka hafiften hızlanmak ve düşünmek iyi gelio
inşallah af çıkar matemetk geo ing den kaldım için sınıfta kalıdmm işimzi affa kaldı ouzda aynen benim gibi geceler bize düşman artık eskisinden dahada beter uyumuyoruzz sıkkınlıktan o 2 sevecen kanka birbiriniz bile düşünemio walla
beyler dün burakla beraberdik saat 2:30da kadar piyasa yaptık yalımdaydı burakın ark.fln vardı onlaral toplandık önce bizim iftar yaptıgımız kepezdeki yere gittik 7 motor sonra ordan topluca bi köfteciye gitttik daha sonrada 100.yıldan travestilere laf ata ata ayrıldık...gecenın en ii süprisi ise bizim kılıbık baktım arkadan kornaya basıor bi baktım altında CBF150lilik ile yanımıza geldi muhabbet ettık yanındada eşi vardı herhal hepinize Slm var
arkadaşlar bikaç gündür aranızda değilim kusura bakmayın. artık ben de yanlız değilim bi sevdiğim ve ilerisini düşündüğüm var. o da eski bi motorcu ancak 600 rr dan motoru bırakmış. artık benim artçım. en yakın zamanda sizlerle yapacağımız toplantıda tanıştıracam sizlerle. şimdiden sevgiler saygılar
YüreğinİZDE damla damla umut, günlerinİZDE bin tatlı mutluluk dolsun. SevdiklerinİZ hep yanınızda olsun, yüzünÜZ ve gülünÜNÜZ hiç solmasın. BayramınIZ kutlu olsun...
G.ANTEP MT