[Antalya - MT]

burası antalya..burda bir tane cbf500 wardı bi aralar.o da 34 plakalı idi.daha sonra istanbula tekrar geri gittigini duydum..yanii artıq yokkk..ama honda bayisinde wardır :cherry:

:silent::silent::silent:

mrb :salut: 4 5 gündür giremiordum topice walla okulu bıraktım morelim okadar çokbozukki kardeşiniz erdalın hayattan beklentisi kalmadı gari hiç bişiden zevk almıyo 5 gündürde abimin motor bende skipper hep çıkıyorum geziyorum yol cizgisine baka baka hafiften hızlanmak ve düşünmek iyi gelio

inşallah af çıkar matemetk geo ing den kaldım için sınıfta kalıdmm işimzi affa kaldı ouzda aynen benim gibi geceler bize düşman artık eskisinden dahada beter uyumuyoruzz sıkkınlıktan o 2 sevecen kanka birbiriniz bile düşünemio walla

halla durumlar aynı hala 3 4 hafta oluyo bu sefer artık alışmaya çalışıozz ouzz ??? :(((

hepinizi çok özledimm :( izinim falan yok bayramda da hep çalışıyorum :( anlamıyo babam biiden topice bile giremiyorum

Son düzenleme:
canavarlar napıyonuzzz özledım ya sızlerı annnem :)) geldım artıkım korkutelı faslı bıttı. buluşmalarda fılan mesja atın benden ses cıkmazsa forumda. nadırcan hayırlı olsun motor abisi. plaka b ıle mı baslıyo senınkıde :)

sevgili ,değerli abilerim arkadaşlarım bayram boyunca calışacagım ıcın 6 gun boyunca otelden cıkmıycam hıc o yusden şimdiden hepınızın mübarek bayramını kutluyorum hayırlara vesıle olması dıleğiyle :)

sağol oğuzcum seninde bayramın kutlu olsun...ayrıca tüm antalya mt üyelerinin,hayranlarının,fanatiklerinin,fun clup üyelerinin,bayramını kutluyorum.....:queen:

beyler dün burakla beraberdik saat 2:30da kadar piyasa yaptık yalımdaydı burakın ark.fln vardı onlaral toplandık önce bizim iftar yaptıgımız kepezdeki yere gittik 7 motor sonra ordan topluca bi köfteciye gitttik daha sonrada 100.yıldan travestilere laf ata ata ayrıldık...gecenın en ii süprisi ise bizim kılıbık baktım arkadan kornaya basıor bi baktım altında CBF150lilik ile yanımıza geldi muhabbet ettık yanındada eşi vardı herhal hepinize Slm var

beyler dün burakla beraberdik saat 2:30da kadar piyasa yaptık yalımdaydı burakın ark.fln vardı onlaral toplandık önce bizim iftar yaptıgımız kepezdeki yere gittik 7 motor sonra ordan topluca bi köfteciye gitttik daha sonrada 100.yıldan travestilere laf ata ata ayrıldık...gecenın en ii süprisi ise bizim kılıbık baktım arkadan kornaya basıor bi baktım altında CBF150lilik ile yanımıza geldi muhabbet ettık yanındada eşi vardı herhal hepinize Slm var

bende kımse yoktur pıyasada dıye ckmadm.

oo rossi manyak kopardı bni yaa hele anlatış tarzı manyaktı adam bi olay anlatıor gülmekten koparsınz valla

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar bikaç gündür aranızda değilim kusura bakmayın. artık ben de yanlız değilim bi sevdiğim ve ilerisini düşündüğüm var. o da eski bi motorcu ancak 600 rr dan motoru bırakmış. artık benim artçım. en yakın zamanda sizlerle yapacağımız toplantıda tanıştıracam sizlerle. şimdiden sevgiler saygılar

YüreğinİZDE damla damla umut, günlerinİZDE bin tatlı mutluluk dolsun. SevdiklerinİZ hep yanınızda olsun, yüzünÜZ ve gülünÜNÜZ hiç solmasın. BayramınIZ kutlu olsun...
G.ANTEP MT

arkadaşlar bikaç gündür aranızda değilim kusura bakmayın. artık ben de yanlız değilim bi sevdiğim ve ilerisini düşündüğüm var. o da eski bi motorcu ancak 600 rr dan motoru bırakmış. artık benim artçım. en yakın zamanda sizlerle yapacağımız toplantıda tanıştıracam sizlerle. şimdiden sevgiler saygılar

ozan abi hayırlı olsun valla çok sevindik zaten bu sesizliğin altında vardı bişiler....yere bakan yürek yakan ozan abi...:queen::queen:tekrar hayırlı olsun..:cat:

YüreğinİZDE damla damla umut, günlerinİZDE bin tatlı mutluluk dolsun. SevdiklerinİZ hep yanınızda olsun, yüzünÜZ ve gülünÜNÜZ hiç solmasın. BayramınIZ kutlu olsun...
G.ANTEP MT

sizinde bayramınızı en içten dileklerimizle kutluyoruz..antalya mt

antalya mt bayramın kutlu olsun...herkese hayırlı olur inş...

Son düzenleme:
Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyorum. (ESKİŞEHİR MT)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar