sinyal verdikten sonra kapatmayı unutanlardanmısınız:)

mrb arkadaşlar
ben sinyal verdikten sonra genelde kapatmayı unutuyorum:) yokmudur bunun çaresi.
yada arabalardaki gibi dönüş yaptıktan sonra sinyal otomatik kapansa ne iyi olurdu..
herkese kazasız belasız sürüşler

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
artık unutmuyorum. biraz daha kavradım demekki bu işi :)

hiç unutmuyorum sureklı aklımda, kendımı bıraktım unutanları takip eder oldum :D

ama ılk zamanlar unutuyordum :D mesela sağa sinyal acık kalmıs ya ayıp olmasın dıye bı sağ sokağa dönerdim :queen:

:mrgreen:

Ben de bazen unutuyorum ama uzun zamandır sinyal vermemiş olsam dahi durduk yerde sinyal kapama düğmesine basıp duruyorum.
Alışkanlık haline geldi valla böyle giderse bozucam düğmeyi:mrgreen:

Hatta bir keresinde arkamda oturan arkadaşım, "o ne?, niye ikide bir basıp duruyorsun?" diye sormuştu, el alışkanlığı demiştim.:p

çok çok nadir unuttuğum olmuştur,sinyalini kapamayı unutan motorcularıda yanından geçerken elimle sinyal işareti yaparak uyarırım

sinyal wermem werenide sewmem :p :) saka bi yana nadir olarak unutuyorum unuttugumdada baya kalıyo ole unuttum mu tam unuturum yani :)

sinyal yanarken biip biip gibi bi ses çıkarsa sorun kalmayacak. o sesi eklemekte büyük iş değildir bence. bende arada unutuyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kesinlikle unutmam.unutanlarıda sevmem:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben fren yaparken gazı kapatmayı unutanlardanım:queen::p

Arkadaşlar mesela o konuda bısan lıfanlar cok ıyı unutmana fırsat bırakmıyo hatta hemen koseyı donunce kapatmak ıstıyosun cunku ÖTÜYO

eskiden unuturdum.. yolda giderken dalmamak için motorla oynayacaksın ...ani gaz açmalar ,yanlamalar ws.. ondan sora unutmaz oldum;)

unutmam ama unutanlara sinir olurum, dönecekmi dönmeyecek mi diye.
alışkanlık olması lazım aslında.

bende çok unutuyom ya akşam görüyorumda hız a bakarken yanıp sönüyo.

ama gündüz çoğu zaman açık geziom...

unutma unutululanlar unutanları asla unutmazlarr :queen:
yaw ne kadar unutkansınız bea. söleyene bak :cherry:

Unutulabilir, normaldir... ben de bazen unutuyorum fakat elime, aklıma geldikçe kapama düğmesine basıyorum, bazen açık yakaladığım oluyor. Geceleri zaten gösterge yeterince dikkati çekiyor.

Kısaca, bu işin çaresi Marwel ve Babaçi gibi sıkça tuşu yoklamaktır, açık mı diye...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar