sinyal verdikten sonra kapatmayı unutanlardanmısınız:)

sinyal yanarken biip biip gibi bi ses çıkarsa sorun kalmayacak. o sesi eklemekte büyük iş değildir bence. bende arada unutuyorum.

benim motosikletin orjinalinde var unutmak mümkün olmuyor...sokağa dönüş yaparken yayaların bile dikkatini çekiyor çıkan ses obakımdan süper oluyor..çin işi motosiklet ama çekik gözler düşünmüş :D

sinyal yanarken biip biip gibi bi ses çıkarsa sorun kalmayacak. o sesi eklemekte büyük iş değildir bence. bende arada unutuyorum.

Konya sokaktan iki adet biip sesi veren ikazı alıp, herbirini öndeki sinyal lambalarına ayrı ayrı paralel bağla. Sonuçtan memnun kalacaksın. Ben yaptım güzel oldu. Artık hiç sinyalim açık kalmıyor. Ses fazla çıkarsa ikazı sarıp sarmalayabilirsin yada araya direnç koyarsın :wiinkk:

Ben de dikkat etmeye çalışmama rağmen ara sıra unutuyorum. Sanırım biraz da sinyal göstergelerinin yerleri ve oturuş pozisyonunun etkisi var.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
keeway sl150 otomatik olarak sönüyodu
bi sinyalle 4-5 şerit değiştirebiliyodum ben :)

sinyalde ne? :D biz hiç yakmayız zaten genelde pejoya binioz ondada sinyal yok

:mrgreen:

Ben de bazen unutuyorum ama uzun zamandır sinyal vermemiş olsam dahi durduk yerde sinyal kapama düğmesine basıp duruyorum.
Alışkanlık haline geldi valla böyle giderse bozucam düğmeyi:mrgreen:

Hatta bir keresinde arkamda oturan arkadaşım, "o ne?, niye ikide bir basıp duruyorsun?" diye sormuştu, el alışkanlığı demiştim.:p

aynen bende de bir tik haline geldi sinyal kapama düğmesine basmak, istemeden basıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar