[Hatay - MT]

Aleykümm selam kusura bakma ya cevap yazamadım askere geldigim ilk günden bei ilk kez nete giriyorum:)

13 güne kadar deniz alayındayım acemi olarak
ziyaretime gelmek isteyen olursa 2. bölük Fadıl alkan beklerim :)

FADIL daha dün onunden geçtim deniz alayındakı askeriyenın ziyaretine gelmeye çalısırım:cat:(çalışıyorum usta dan fırsat bulursan yanına damlarım:)

İskenderun Mt uyuyo sanırım :mrgreen:Halbuki o kadar çok motor süren gördüm ki bi an kendimi hindistanda sandım :p

iskenderun_slmlar....

sahil motor doluuu.. ama etkinlik yok iskenderunda

Son düzenleme:
İyigünler Hatay MT.
haftasonu hataydaydım. ben orda gördüğüm kadar motosiklet daha başka yerde görmedim diyebilirim. ama 3 gün içinde sadece birinde kask vardı. onunda ayağında terlik vardı.
ayrıca hatayı genel olarak beğendim. bide künefeyi çok sevdim. hatay künefecisinde güzel yapıyorlar.

İyigünler Hatay MT.
haftasonu hataydaydım. ben orda gördüğüm kadar motosiklet daha başka yerde görmedim diyebilirim. ama 3 gün içinde sadece birinde kask vardı. onunda ayağında terlik vardı.
ayrıca hatayı genel olarak beğendim. bide künefeyi çok sevdim. hatay künefecisinde güzel yapıyorlar.

hoşgelmişsin ama bu sayılmaz insan haber verir neyse memleketimizi beğendiğine sevindim ayrıca künefemiz çok güzeldir başka yerde bulamazsın sadece HATAYa özgü ee farkımız olsun dimi:mrgreen::mrgreen::rendeer:
birde bizim buranın köftesi meşhur onuda deneseydin keşke artık onuda bir dahaki sefere:rendeer:

slm butun herkese bnde gec kaldım ama yetıstım bnde hataylıyım motorum da mz 301
sankı bıras gec kalmısım etkınlık yapmayı dusunen warmı
?:bounce:

slm butun herkese bnde gec kaldım ama yetıstım bnde hataylıyım motorum da mz 301
sankı bıras gec kalmısım etkınlık yapmayı dusunen warmı
?:bounce:

aramıza hoşgeldin kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle benim düşündüğüm bir etkinlik var ama biraz daha zamanı var:cat: yaklaştığı zaman açıklarım

Vay hemşeriler :) Aslinda Benim Babam Hatay Antakyali ama antepde yaşiyoruz Sürekli Hataya Gelip Gİderim MEsela bayramlarda ve 3 aylarda geldğim gibi :) Uzun Olan tüm tatillerde ordayim selam :)

Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyorum. (ESKİŞEHİR MT)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bayramınızı en içten dileklerimizle tebrik ederiz Ankara MT

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar