[Hatay - MT]

:rendeer: :rendeer: :rendeer:

[PANKART] HATAY MT Ailemizin KURBAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...

Kazasız bol keyifli sürüşler..:cat:
_______________________________________________________________Murat GERGERLİ ve AİLESİ[/PANKART]

.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Başta Hatay MT olmak üzere, tüm MT guruplarının mubarek kurban bayramını kutlar, keyifli sürüşler dilerim.:cat:

Adana İl Temsilcisi
Hatay MT'nin Yeni Yılını En İçten Dileklerimle Kutlarım.::152::::152::::152::

Antalya Mt sevgili hatay motorcu dostların yeni yıllarını kutlar sağlık,mutluluk ve huzur dolu bir yıl geçmesini temenni ederiz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm millet
bende hataydan emrullah yaş 17 12 şubat 2009 da inşallah ehliyetimde çıkıyor
yamaha rx 115 var yeni otogarın orda oturuyorum aslında
motoru olan hatay merkezde oturan arkadaşlar bi ara toplanalım gezelim şöyle

Merhaba arkadaşlar

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü 5 Nisan'da bir motosiklet etkinliği düzenlemek istiyor. Bu konuda İl Emniyet Müdürü Halil YILMAZ bey ile görüştüm, bizden destek bekliyorlar. Yapılacak bu etkinlik ile motosiklet güvenliğinin (kask, korumalı kıyafetler) önemi, trafik kurallarına uymanın ve uymamanın fayda ve zararları. Özellikle kask ve korumalı kıyafet kullanımının teşvik edilmesi planlanmakta. Tabi etkinliği biraz daha canlandırma açısından bu buluşmayı biraz da festival havasına kaydırmayı planlıyoruz. Bu konuda Hatay MT olarak bu konuda destek vereceğinizi, 5 Nisan'da yoğun bir katılımla geleceğinizi düşünüyorum. Sizlerden ricam en kısa zamanda bir toplantı yapıp bu etkinlikte neler yapılabilir ve neler yapmalıyız konusunda bilgi paylaşımı yapıp bizimle paylaşmanız.

Teşekkür ederim.

Hasan Alp iNAN (Makine)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar