[Hatay - MT]

neyimiz meşhur? tabiki turunçgiller
limon portakal mandalina greyfurt
ve size mandalina resimleri hade bakalım
::dpac::

bu arada iskenderun'dan başka kimse yok mu ya:silent:

mehmet abi anca yavaş yavaş bismillah daha kaç saat oldu grubu açalı :)

slm arkadaşlar,grubumuz hayırlı olsun...bende ismail,karaağaçta oturuyorum..eskişehirde okuyorum..15 hazirandan sonra iskenderundayım..600 rr vardı geçen yaz sonunda satmıştım,2004 model titan es arıyorum,
katılımı bol bi mt dileğiyle..

Arkadaşlar ben fatih AKAY akbağlardan yaş 42 keeway 150 kullanıyorum hadi hayırlısı:)

herkese bendende selam arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum yaş 29 modern evler iskenderun da oturuyorum bende eğer bu başlık altında beni de kabul edrseniz sevinirim gurubunuz hoşuma gitti bence motor apayrı bir yaşam tarzı burda ki üyelerde bunu yaşayanlardan oluşuyor gördüğüm kadarıyla

herkese bendende selam arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum yaş 29 modern evler iskenderun da oturuyorum bende eğer bu başlık altında beni de kabul edrseniz sevinirim gurubunuz hoşuma gitti bence motor apayrı bir yaşam tarzı burda ki üyelerde bunu yaşayanlardan oluşuyor gördüğüm kadarıyla
ne demek arkadaşım alırız tabi.
ama adın soydını da yazarsan ve seni daha iyi tanıyabilirsek seviniriz yani.

ne demek arkadaşım alırız tabi.
ama adın soydını da yazarsan ve seni daha iyi tanıyabilirsek seviniriz yani.

elbette dostum adım ilker savat dediğim gibi iskenderun da modern evlerde oturuyorum bir plastik firmasında çalışmaktayım mondial 150 hs var bende hepinize teşekür ederim.

teşekkür ederim hepinize bu arada umarım bu gruptakiler bir araya gelerek tanışabiliriz inşallah işe bakınkı hem hemşeri olup hem aynı zevki paylaşmak ayrı bir zevk olur benim için.

Genelde Adana'da olsam da, memleket İskenderun...

Sertaç Kaya, yaş 25, Adana'da çalışıyorum ve okuyorum, motorum hala kanuni classic 125 :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar