[Hatay - MT]

saol dostum ben yeni geldim adım:taylan hatay iskenderundayım ögreciyim..

Son düzenleme:
slm taylan,hatay mt bi ara baya hareketlenmişti,son zamanalrda ses seda yok,isknderundan bikaç arkadaş daha varda uğramıyorlar galiba.

merhaba taylan, ben de adanada öğrenciyim, memleket iskenderun...
ismail yaz okulu 10 güne bitiyo inşallah, ben haftasonları genelde iskteydim ama bu sıcaklarda kimsenin pek bişeler yapası yok heralde :)

nasıl biz bize kaldık bende iskenderuna yakınım:Ddörtyolda oturuyorum ama genelde hep isk deyimtanışalım birgün bir grup oluşturalım
olur tabi dostum neden olmasın diger arklarda oke derse olurtururuz bi grup :cat: takılırız hep beraber
merhaba taylan, ben de adanada öğrenciyim, memleket iskenderun...ismail yaz okulu 10 güne bitiyo inşallah, ben haftasonları genelde iskteydim ama bu sıcaklarda kimsenin pek bişeler yapası yok heralde :)
marhaba sertac tanıstıgıma hemnun oldum.
ismail bu makına senın degil mi?

Son düzenleme:
abim yurt dışına çıkacak bende malum eskişehire okula artık bidahaki yaza başkasını alırız..250 cbf ile takas düşünürüm

İskenderun'dan herkese slm :):):)

Ne bu ya bi tane kasklı motorcu görmedim daha :farao: Yunuslarda bile yok ya:queen:

slm hoşgeldin..
,kask takan görmediğini göre beni gördün demekki..:)))
iskenderunda bulunma sebebiniz nedir??

Aleykümm selam kusura bakma ya cevap yazamadım askere geldigim ilk günden bei ilk kez nete giriyorum:)

13 güne kadar deniz alayındayım acemi olarak
ziyaretime gelmek isteyen olursa 2. bölük Fadıl alkan beklerim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar