[Hatay - MT]

Selam Hatay MT :cat:
adana MT olarak bir pazarda hataya gitsek bizi kabul edermisiniz :silent:

mutlaka bekleriz adana-mt'yi, hatta akşam hasan abinin düğününde detayları konuşalım derim ;)

ben hergn giriyorm ama,kimsenn bişe yazmmadığını görnce bende bişe yamıyrm
bkz son sayfa kim kaç msj atmış :(
buarda adana mt'ye slmlar

slmmmmmmmmm hatay mt herkes burnumda tütüo yhaa sertaç abi ismail abi nbr millet adana buryamı gelio yoksa :silent: yha çok ösledim sizlerii

heeeeeeeeeeeeeeeeeeyt uyanın bakem :queen: yeter artı uyuyonuz anca seyfiyede çok kızdım bu arada aradı beni gelicem dedi gelmedi :pale: ve arayıp birşeyde sölemedi neyse geçelim seyfiyi

olum bahadır öldürrüm lan seni gelmedim adi herif birlikte yüsdük ya arsuzda millete yannış tanıtıosun bizi yalancı heriff:jocolor:

Son düzenleme:
finaller çoktan bitti yaz okulu bile başladı, bu akşam iskenderuna geçiyorum adanadan, haftasonu için plan varsa uyabilirim...

hoşbulduk... umarım bir faydam olur bir gezi düzenleyelim diyeceğim ama ben motorumu sattım :) bir TVS apache 150cc alacağım onu bekliyorum motor elime geçtikten sonra şöyle büyük bir gurup toplanalım ve geziye çıkalım ne dersiniz eğer bu teklife sıcak bakıyorsanız burda bir güzergah çizeriz gideceğimiz yerleri yazarız kaç km olacağını yazarız gününü tarihini buluşma yerini ayarlarız ve geziye çıkarız..

ne diyorsunuz hatay mt

bizim mt tayfası başka taraflarda geziyor gözümden kaçmadı değil:)))) gezilerinizi burdada paylaşırsanız seviniriz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar