kaç bin km'de bir kaza yapıyorsunuz

valla arada bi yatırıyoz tökezliyoz fln işte
Allah kaza bela vermesin amin

iki teker üzerinde gidipte kaza yapmamak imkansız gibi, bugüne kadar yaptığınız km ve kaza adetlerinizi öğrenebilir miyim? ( bir de anket ekleyebilseydik güzel olurdu )

mesela ben, 45 bin km de 3 kaza yaptım, yani 15 bin km.de bir kaza atlatıyorum :salut:

13 000km de arabaya patladım ki bu zamana kadar hiç kazam olmadı ama kazadan şöför sucluydu ameliyat masrafları fln karşıladı ama saglıgım geri gelmez artık.
yeni motorumla şuan 300km flndayım yani daha vaktimiz var :p şaka bi yana Allah kimseye kaza bela göstermesin ben onca uzun yol yaptım hiç kazayla karşılaşmadım en büyük kazamı evimden 700metre ilerde yaptım kısa mesafe diye kask takmayıp dikkatsizce sürmeyiniz.kazasız sürüşler arkadaşlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arada bir kaza yapıyoruz..ama bunun seceresini tutmadık..

Çarsamba bu başlığı okudum,hiç kaza yapmadım diyordum. Persembe günü kabataş'ta yağmurda kayıp düştüm eldivenin parmak uçları yırtıldı,can havli ile hemen kalktım eldiven olmasa düşünemiyordum.yanımdan geçen arabadaki çocuklarda yardım edeceklerine, ulan düz yolda gidemiyorsun niye trafik'e çıkıyorsun dediler:silent:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçen gün bisikletle bi kediyi ezmeye çalışıyordum. kocaman taşı görmedim nasıl olduysa hala şaşkınım.:silent: direksiyon 90 derece sağa döndü bana da yol göründü. :mrgreen:

Son düzenleme:
Çarsamba bu başlığı okudum,hiç kaza yapmadım diyordum. Persembe günü kabataş'ta yağmurda kayıp düştüm eldivenin parmak uçları yırtıldı,can havli ile hemen kalktım eldiven olmasa düşünemiyordum.yanımdan geçen arabadaki çocuklarda yardım edeceklerine, ulan düz yolda gidemiyorsun niye trafik'e çıkıyorsun dediler:silent:

hehe:D geçmişolsun eldiven bende takarım yararlı bi korumalık

geçen gün bisikletle bi kediyi ezmeye çalışıyordum. kocaman taşı görmedim nasıl olduysa hala şaşkınım.:silent: direksiyon 90 derece sağa döndü bana da yol göründü. :mrgreen:

kediyle uğraşırsan taşlanırsın öle işte:D

Son düzenleme:
Mümkünse hiçbin!!! Koruma önlemlerimin dışında kocaman nazar boncuğumda var.Birşekilde korunuyorum.

ya bu kdar saçma soru olmaz ki
kazanın km si mi olur km belli olsa kaza olmaz zaten:mrgreen:

Güzel uçtum ama güzelde kalktım dimi:p iki takla iki salto toz duman Allah korudu vallahi.eee cahillik edersen gaza gelirsen uçarsında patlarsında:mrgreen:

Ben demedimmi sana dediğimi yap gittiğim gibi gitme diye :p

Virajı döndüm sağa çektim abim dedi noldu neden durdun ??:mrgreen:

Dedim arkdaki tarlaya uçacak şimdi demeye kalmadan aynadan cufff diye bi görüntü :mrgreen::mrgreen:

Nese geri döndük ergin abi çıktı tarladan ( ulen şurda minik bi taş vardı frene basaamdım felan ) :p:p bak bak hiç hızlı girdim diyomu bütün suçu taşa attıyo :mrgreen::mrgreen:
Hayır aynaların ikisi birden nasıl kırıldı onu merak ediyom :mrgreen::p
O ne biçem bi uçuştu beaa

hım kötü düşüş olmuş kanımca:cherry:

Kötü ama güzel bi düşüştü kanımca :p:p

ben 100.000 km yaptım allahıma binbir şükür hiç kaza yapmadım ama çok atlattım birde deli gib sürerim motoru ama asla öndeki arabaya yaklaşmam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar