[İzmir - MT]

250 lik makinalar hayırlı olsun diyelim:) Vasco ALLAH kazasız belasız sürüşler nasip etsin ...

Mustafa abim çok teşekkür ederim. Artık traş olup binecem makinaya. Saygıdan. Sırıtmadan da binmem:D CBF de özünde iyi bi insan deeemi :D:D

Alicim teşekkür ettim. Daha kaç gitar taşıma kapasitesi var ona bakmadım ama en bi bas 2 elektro, 3 tane de davul aksamı taşınır bununla :D

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Duyulmaz hayırlı olsun..... :rendeer: Güle güle bin....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
duyulmaz hayırlı olsun kardesım allah kaza bela vermersın...

İzmir MT Ahalisi herkeze selamlar.Keyifler iyidir işallah.

Duyulmaz arkadaşım hayırlı olsun allah kaza bela vermersın işallah bizede böyle güzel makinalar nasip etsin.

Bu arada tüm arkadaşların Kandili Mübarek olsun Bayramda da görüşmek dileğiyle Hayırlı Kandiller.:queen:

Duyulmaz hayırlı olsun..... :rendeer: Güle güle bin....

Saol Alper Abim,şimdi bizim memleketteyim. Bi güzel yağmur yağıyor ki sorma:D Ankarayı özlemişim :D

duyulmaz hayırlı olsun kardesım allah kaza bela vermersın...

Saolasın Bekir,amin... Daha güzeli senin olsun. Çok teşekkür ettim

saol ahmetcim ama not düşmek istiyorum alırım anahtarını benim 250likle :queen::queen:

Erhan senin makinanın son hızı bizim CBFlerden yüksek, haklısın :D hahahaaaa hemen anahtarı alıyon çay ısmarlayacağına :D

İzmir MT Ahalisi herkeze selamlar.Keyifler iyidir işallah.

Duyulmaz arkadaşım hayırlı olsun allah kaza bela vermersın işallah bizede böyle güzel makinalar nasip etsin.

Bu arada tüm arkadaşların Kandili Mübarek olsun Bayramda da görüşmek dileğiyle Hayırlı Kandiller.:queen:

Çok teşekkür ederim, çok saol. Daha iyilileri sizlerin olsun.

tüm arkadaşların Kadir gecesi mubarek olsun. Allah kimseye kaza bela vermesin. Hastaneleri sadece yer tarih etmek için kullanmak nasip etsin.

Hayırlı Kandiller

ahmet bey kardeşim hayırlı olsun artık yeni makinan sonunda teslim aldın :)
gelde gezelim biraz :cat:

herkesin kandili mübarek olsun...

uzun zamandır girip bakamıyrum yoğunluktan ama
son yazılanlardan anladığım kadarıyla ahmet makinayı değiştirmiş
hayırlı olsun kazasız belasız kullan demek düşer bizede :rendeer:

hepinizin kandili ve bayramı kutlu olsun arkadaşlar

çanakkaleye yolu düşen olursa artık burada da bir kapınız var sölememe gerek yok zaten :cat:

sevgiyle kalın

hepinizede birer birer gıcık oldum artık benim motosikletim yok diyemi makineleri birer birer yeniliyorsunuz burada hasetimden çatliyor motosikletsiz geçen her gün nefesim biraz daha kesiliyorrr...:salut::salut::salut:

şaka bir yana allah hiçbirinize kaza bela göstermesin hepinizi çok seviyorum....

Mekineler yenilendikçe sevincinizi sizinle paylaşıyor aynı er-5'imi aldığım günlerde hissettiğim duyguları hatırlıyorummm.....

Ahmet'im Erhan'ım Aykut'um tekrar hayırlı olsunnn güle güle iyi günlerde binin....:cat::cat::cat:

hepinizede birer birer gıcık oldum artık benim motosikletim yok diyemi makineleri birer birer yeniliyorsunuz burada hasetimden çatliyor motosikletsiz geçen her gün nefesim biraz daha kesiliyorrr...:salut::salut::salut:

şaka bir yana allah hiçbirinize kaza bela göstermesin hepinizi çok seviyorum....

Mekineler yenilendikçe sevincinizi sizinle paylaşıyor aynı er-5'imi aldığım günlerde hissettiğim duyguları hatırlıyorummm.....

Ahmet'im Erhan'ım Aykut'um tekrar hayırlı olsunnn güle güle iyi günlerde binin....:cat::cat::cat:

Davutcum çok teşekkürler, gıcık ol bize ama sadece sen gıcık ol :D Şimdi Ankaradayım. 2. dönemde gelcem inşallah. Görüşmek dileğiyle. Kandilin mübarek olsun

Merak etme duyulmaz bende motoru eve alıyorum hemde 2. katta oturuyorum :) deli değiliz biz :)

Hahahahaaa 2. kata hem de :D çok sevindim ohh be içimi rahatlattın, kendimden şüphe etmeye başlamıştım tam hehehee

uzun zamandır girip bakamıyrum yoğunluktan ama
son yazılanlardan anladığım kadarıyla ahmet makinayı değiştirmiş
hayırlı olsun kazasız belasız kullan demek düşer bizede :rendeer:

hepinizin kandili ve bayramı kutlu olsun arkadaşlar

çanakkaleye yolu düşen olursa artık burada da bir kapınız var sölememe gerek yok zaten :cat:

sevgiyle kalın

Teşekkür ettim Özlem, ALLAH daha iyisini sizlere nasip etsin ... Kadilin ve bayramın senin de mubarek olsun. Hayırlı bayramlar. Eyyy yolcuu :DDD

Davutum Allah razı olsun. Allah hiçbirimize kaza bela göstermesin amin :rendeer:

Alicim teşekkür ettim. Daha kaç gitar taşıma kapasitesi var ona bakmadım ama en bi bas 2 elektro, 3 tane de davul aksamı taşınır bununla :D

Ben bir akustik, bir klasik, bir de bass gitarı hep birden alabilecek bir kılıf tasarlıyorum. Motosiklet için de bir hardcase taşıma aparatı... Bitirince haber veririm sana..:cat:

Not: Bu konuda ciddiyim

Son düzenleme:
Selam dostlar uzun zaman oldu görüşmeyeli baya yenilikler var sanırım, Erhan ve Ahmet hayırlısı olsun yeni motorlarınız tekeriniz düz basması dileğiyle. Bayramdan sonra yoğunluk biraz geçsin gelicem yanınızaa özledim hepinizi

:cherry:
umutusum saolasın :mrgreen: özlettin kendini valla görüşmek üzere :wiinkk:

VASKO cum sen bam olmamışmıydın ya. tam anlayamadım galiba :cherry::cherry::cherry:

Motoru teslim aldığım gibi Ankara'ya geldim. Kursum başladı. Ayakkabılıkta motoru bıraktım:D Bunu tek yapan ben olmak istemiyorum. Sonra bana deli muamelesi yapıyorlar yaaaaaa

kardeşim güle güle kullan kazasız belasız çok hoş olmuşta 2.katta galiba evin nasıl çıkarıyorsun gel banada taktik ver:queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar