[Ankara - MT]

hiç öle içlendim kendi kendimeeee :salut:

dur be ufak kız, şerepsizler o ağlayan suratı çok kederli yapmışlar, içim burkuluyo o damlalar aktıkça, yapmayın, hassas bi insanım ben:bounce:
duygusıfıraltı, aldınmı şöbiyetini? ben gelemedim dün, alışweriş malışwerişteydim, payımı gönder. zorla almasınıda biliriz :queen: (tırsma, şaka)

ooo sen kaybettin hakkını valla kardeşim gelseydin yerdin ama gelmedin kaybettin (şaka şaka)yok almadım ben çalıştığım için gidemedimki izin günüm o gün olmuyo ama birgün denk getirirsem sözüm var yedircem size bol bol karnınız ağrıcak zu hah hah hah hah:p

tamam ya, latife yapıyoruz zaten, alsan iyi olurda, çok mühim değil yani. maksat iki sıcak cümleyi, bir sıcak pideyi paylaşmak değil mi? çok sıcak laf ettik be, okumadan üfle.

hıh niye küsüyüm beaaa şaka yaptım şaka şaka motora biniyonuzmu arkadaşlar yada biniyosanız üşümüyonuzmu...

ojjjjgeldinnn serdarrrrr nerelerdesinnnn ya umarım ii olurda havalar iice soğumadan bineris motorcuklarımıza güneş duasımı etsek naaapsakk:cherry:

salı gunune kadar meteorolojiye göre umut yok. Salıdan sonrası meçhul. Varsa öyle bir dua başlayalım simdiden okumaya..

yaww bugün güzel gibi aslında... içimde bir hiss var tekrar yaz gelcekmiş gibi şu haftayı atlatalımda... hoşbulduk bu arada nasılsın

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet evet bugün hava çok güzel umarım bayramda da güzel olur da güzel güzel ziyaretlerimizi yaparız :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Selam canımcım, sen gez bakalım, sewgi böcüğünde burada böyle içini çeke çeke, hıçkıra hıçkıra ağlasın :salut:

Bu araad ben de iş yerimden bir arkadaşıma gidip, saç boyama muhabbetine ortak olacağım :cherry: :cherry: :cherry:

Selam canımcım, sen gez bakalım, sewgi böcüğünde burada böyle içini çeke çeke, hıçkıra hıçkıra ağlasın :salut:

Bu araad ben de iş yerimden bir arkadaşıma gidip, saç boyama muhabbetine ortak olacağım :cherry: :cherry: :cherry:

Ağlama..yüreğim dayanmaz :pale: Gül sen hep; bak bölee:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ojjjjgeldinnn serdarrrrr nerelerdesinnnn ya umarım ii olurda havalar iice soğumadan bineris motorcuklarımıza güneş duasımı etsek naaapsakk:cherry:

geliceksin protimotor a alıceksin mont pantolon çizme yağmurluk eldiven motora binmek için hava durumuna bağımlı kalmıyeceksin :wiinkk::wiinkk: :p:p:p

salı gunune kadar meteorolojiye göre umut yok. Salıdan sonrası meçhul. Varsa öyle bir dua başlayalım simdiden okumaya..

barajlar kurudu yine dua edinde yağmur yağsın. Sağlam ekipman doğru motorla kötü hava yoktur :wiinkk:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar