[Ankara - MT]

ikinci el kaska sıfır muamelesi yaparsan bende başka kask alırım tabi ::miiz::

ama aga şuda su götürmez bir gerçektirki.süleyman aganın ikinci el malzemeleri sıfırından temiz ve bakımlı oluyor.
bak örn:
1 karaoğlan
2 motosiklet ekipmanları
3 nano tec. temizleme bezleri:)

Ya PrometheuS bu arada bir sorum olmuştu; cewabı alınamamıştı, alınamayacakta galiba?

kuvvetmira hergele cbf150 dranes serdar kenan prometheus 06 ares calimero sen tabiki bunlar değil onlar geyikçilerden 1-2 kişi

günaydın arkadaşlar günaydın güzel ankaramın güzel sıcak insanları en azından diğer arkadaşlar gibi değilsiniz ben kendi grubumu seviyorum valla
Günaydınmı saat 14:15:p
ikinci el kaska sıfır muamelesi yaparsan bende başka kask alırım tabi ::miiz::
Elekçi sıfır kask 219 üro diyorsun oda yapıyor 395 ytl.ben sana verdim 300ytl ye.
ama aga şuda su götürmez bir gerçektirki.süleyman aganın ikinci el malzemeleri sıfırından temiz ve bakımlı oluyor.
bak örn:
1 karaoğlan
2 motosiklet ekipmanları
3 nano tec. temizleme bezleri:)
Cenkay dostum katılıyorum sana.Nano teknoloci bezimle gitmiş kötü flaşı silmiş pasaklı:farao:

calimero bana sorduda bende bizim gruptakileri seviyorum bu saydığım isimler dışındaki birkaç vatandaş hariç dedim

Günaydınmı saat 14:15 pardon tünaydın o zaman:mrgreen:

aşkolsun pastacıdan pastamı esirgiyonnnnnn:)

Son düzenleme:
tamam o zaman ben zaten baklavayı getircemde dranes bana pasta vermiyomuş dikkat dikkat pastalar dranes ten duyduk duymadık demeyin

bugünkü toplantıda radikal kararlar alınacaktır. Lütfen Radikal gazetesi alın gelirken :p

calimero bana sorduda bende bizim gruptakileri seviyorum bu saydığım isimler dışındaki birkaç vatandaş hariç dedim

Günaydınmı saat 14:15 pardon tünaydın o zaman:mrgreen:

aşkolsun pastacıdan pastamı esirgiyonnnnnn:)

Tamam tamam sanada verelim.

Hergele kardeşim istiyorsan akşam beraber gidicez zaten, baklavayıda sen getirirsin anlaşırız ha? :cat:

bugünkü toplantıda radikal kararlar alınacaktır. Lütfen Radikal gazetesi alın gelirken :p

emrah...canımm...senmisin:silent:

günaydın arkadaşlar günaydın güzel ankaramın güzel sıcak insanları en azından diğer arkadaşlar gibi değilsiniz ben kendi grubumu seviyorum valla

burda yazdıkların cici arkadaşlarınolanlarındalarmılarki:pale::silent: annamadımki:cyclopsan

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Günaydınmı saat 14:15:p

Elekçi sıfır kask 219 üro diyorsun oda yapıyor 395 ytl.ben sana verdim 300ytl ye.

Cenkay dostum katılıyorum sana.Nano teknoloci bezimle gitmiş kötü flaşı silmiş pasaklı:farao:
lem 219 yuro etiket fiyatımız zaten burdan %10 iskontomuz var senin dediğin rakam hiç mantıklı değildi bende 270 teklif ettim vermedin :farao:

arkadaşlar ben uvex marka bi mont getirttim almanyadan ama kendim gidip alamadığım için temizliği nasıl olacak onu soramadım bana yardımcı olurmusunuz

arkadaşlar ben uvex marka bi mont getirttim almanyadan ama kendim gidip alamadığım için temizliği nasıl olacak onu soramadım bana yardımcı olurmusunuz

onlar temizlenmiyo kirlendiyse atıcaksın sonra doğru protiye gideceksin sana güzel bi mont vericekler:cat:
ha unutmadan, eskisini götürmene gerek yok %10 indirim yapıyolar:cherry:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar