Fikir güzel, meteorolojiyede uyarsa sorun olmas, hesapta olmayan pederin hastalığı çıktı dün akşama kadar diken üstündeydik,cumartesi sabaha kadar önce numune sonra seyhan uygulamadaydık pederin durumu biraz vahim bu aralar ne zaman ne olacağı belli olmuyor şimdiden çarşamba için söz vermek erken olur sağlıcakla kalın
arkadaşlar hepinize merhaba ben bu bayram tatilinde adanaya gidicem, 3 günlük kalacağım bu süre içerisinde iyi kötü bi motor kiralamak istiyorum
r:
yardımcı olabilir misiniz acaba ??
seyhan-yüreğir semtleri arasında olucam,bildiğiniz bi yer varsa haberdaar ederseniz sevinirim :cherry:
şimdiden teşekkürler hepinize :rendeer: :cherry:
Bora Hocam. Neden erteleniyor ki?:cyclopsan
Park Zirve'nin kapalı mekanı yok mu ki?![]()
arkadaşlar,yağmur yağarsa;önümüzdeki yıla kadar bici partileri ertelenecektir.:cherry::wiinkk::bounce: eeee ben gidip biraz yağmır duası edeyim bari.:queen::queen::queen:
arkadaşlar,yağmur yağarsa;önümüzdeki yıla kadar bici partileri ertelenecektir.:cherry::wiinkk::bounce: eeee ben gidip biraz yağmır duası edeyim bari.:queen::queen::queen:
cengizim abim geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda iyileşir peder.dünyanın düzeni bu ne yaparsın:salut:Fikir güzel, meteorolojiyede uyarsa sorun olmas, hesapta olmayan pederin hastalığı çıktı dün akşama kadar diken üstündeydik,cumartesi sabaha kadar önce numune sonra seyhan uygulamadaydık pederin durumu biraz vahim bu aralar ne zaman ne olacağı belli olmuyor şimdiden çarşamba için söz vermek erken olur sağlıcakla kalın
benim algida şemsiye var, yeterince büyük onun altına toplanırsınız:queen:Yağmur yağacak olursa nerde buluşacaz...:silent:
:queen:arkadaşlar,yağmur yağarsa;önümüzdeki yıla kadar bici partileri ertelenecektir.:cherry::wiinkk::bounce: eeee ben gidip biraz yağmır duası edeyim bari.:queen::queen::queen:
Fikir güzel, meteorolojiyede uyarsa sorun olmas, hesapta olmayan pederin hastalığı çıktı dün akşama kadar diken üstündeydik,cumartesi sabaha kadar önce numune sonra seyhan uygulamadaydık pederin durumu biraz vahim bu aralar ne zaman ne olacağı belli olmuyor şimdiden çarşamba için söz vermek erken olur sağlıcakla kalın