motor çalışmadı aslan. bugün elektrinkçiye bıraktım, öğleden sonra belli olur hadise. kelle paça yiyelim bahçelide, çok fewkalade.
motor çalışmadı aslan. bugün elektrinkçiye bıraktım, öğleden sonra belli olur hadise. kelle paça yiyelim bahçelide, çok fewkalade.
Proti Motor'da iftar keyfi. Simit - ayran 2 YTL, yanında muhabbet bedava![]()
tünaydın millet... ::yawn::
pörsümüş heberatör dükkanı bi hale yola sokunda toplantıları artık sizde yapalımm.... havanız olur etrafa karşı....
Arabanın gaz ayarını yaptırmam lazım bildiğiniz bir usta war mı?
bak 4.6 buyukluğunde deprem olmuş hissetmediniz mi yawww
tünaydın levent abi
http://www.koeri.boun.edu.tr/scripts/lst0.asp
Merhaba Ankaralılar, muhabbetiniz bol olsun, geçmiş sayfalarda motorun kışlık bakımından-saklanmasından bahsedilmiş, bana da en iyi kışlık bakım sürmekmiş gibi geliyo, ne demiş atlarımız motor binenin kılıç kuşananın :wiinkk: geçen gece 00:00 gibi sağnak yağmurda çıktım, yağmurda sürmek de zevkli oluyo, evet kışın sürecekler parmaklarını kaldırsın
Bu arada ben Can
hadi sallanalım güzelleşelim.... ramazandan sonra başka şekilde güzelleşiriz ....
hadi ya hiç hissetmedim saat kaç gibi oldu bu arada amcama arabanla ilgili sorunun varsa seni ona yöneltebilirim
hımmm ne oluyosa balada oluyo valla toplantınız ne zaman herkes gelebiliyomu yoksaaa.........:silent:
ya aslında dediğin doğru ama para yok para :salut:
hım anladım ama umarım gelebilirim izingünümü o güne verirlerse eğer gelemezsemder:
Halil usta var onun gibi gz ayarı yapan usta yok :wiinkk:C@LiMeRO´isimli üyeden Alıntı
Arabanın gaz ayarını yaptırmam lazım bildiğiniz bir usta war mı?
ya aslında dediğin doğru ama para yok para :salut:
motor almadık mı daha aslında suan uygun an herkes satıyor ??
çarşamba günü 18:30 herkes geliyor gelmeyenler üzülüyor... şimdilik burda
http://www.motosiklet.net/forum/duy...8][ankara-mt]-klasik-carsamba-toplantisi.html
burda nasıl gidilceği hakkında bilgi var her zaman var