[trakya Mt]->>>1.trakya Mt'cileri Iftar Yemeği/herkesi Bekliyoruz.....<<<<

beklediğim az katılım olmuş.makinemi satmasaydım sizlere yalovadan bende süpriz yapacaktım

Havanın yağışlı olması katılımı çok etkiledi. Biz bile Çorlu dan son anda katıldık. Çorlu da bütün gün yağmur çiseledi durdu. Tekirdağ da ama damla yoktu.

Özer telefonla arayıp abi burada yağmur yok gelin dedi yola çıktık. Zaten iftara en geç katılanım. Ben gittigimde herkez tabaga kafasını sokmuş yemeklerini yiyordu :D

Çok güzel bir iftar oldu ama dediğim gibi zaman az olunca tadına doyulmadı. Gündüz den gidilip geceye kadar kalınsaydı ve hava da biraz daha güzel olsaydı tadından yenmeyecek bir buluşma olacaktı.

İstanbul dan gelen arkadaşlara çok üzüldüm. Yağmura yakalanmışsınızdır. İnş. herkez kazasız belasız varmıştır. Dönüşte Çorlu yolunda hiç yağmur yoktu bizde çok rahat geldik. Süleyman abi ile 2 motor döndük.
img4171mediumot7.jpg

Gecenin kahramanı Süleyman abi sayesinde polis barikatını aştık :D

Hava koşulları ne kadar kötü olursa olsun aldırıs etmeden İSTANBULDAN-ÇORLUDAN-MURATLIDAN ve ÜMMET Abim ta URFADAN ve TURKİYENİN herhangi bir sehrinden :)üşenmeden kalkıpgelen kalplerinin güzelliğiyle ve içlerindeki motor tutkusuyla bir arada olan butun dostlara canı gönülden teşekkürler.Birarada olmak guzeldi.....

T.dağ lı dostlarımızla sık sık görüşeceğiz bundan sonra inş. Arkadaşlar benim msn yi eklemek isteyen olursa suleyman @akvaryum.com

çok istememe ragmen malesef sizlerle olamadım
ama gördüğüm kadarıyla gayet güzel bir iftar olmuş tek sorun ist. mt dönüşte ıslanmış :p okadar da olsun :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlısı olsun

inş bir dahaki sefere daha çok katılımla tanışmak nasip olur afiyet olsun katılan tüm arkadaşlara :rendeer:

Super Moderator
güzel bir buluşma ve iftar olmuş
tüm katılımcıların tekerine ve yüreğine sağlık :rendeer:
resimler için teşekkürler:rendeer:

İstanbul mt den bana yağmurluğu giydigimde balığamı gidiyosun adaş diyen arkadaşlar belki keşke bizde giyseydik demiş olabilirler :) Gerçi benim yağmurlukta normal değildi yani. Fabrikadan aldığım güvenlikçilerin giydiği dev gibi bişeydi.

kuyucadısı kuyudan çıkamadınmı yoksa :)

İstanbul mt den bana yağmurluğu giydigimde balığamı gidiyosun adaş diyen arkadaşlar belki keşke bizde giyseydik demiş olabilirler :) Gerçi benim yağmurlukta normal değildi yani. Fabrikadan aldığım güvenlikçilerin giydiği dev gibi bişeydi.

kuyucadısı kuyudan çıkamadınmı yoksa :)

geyik mahkumu oldugum için beni kimse almadı :p
bi dahaki sefere inşallah sizide bekleriz istanbula:wiinkk:

Resimlerinizin hepsi bu kadarmı ?? Eminim Harika bir geziydi

sanırım sizinde ilgi alanınıza yemek resimleri giriyo :queen:

Son düzenleme:
geyik mahkumu oldugum için beni kimse almadı :p
bi dahaki sefere inşallah sizide bekleriz istanbula:wiinkk:

sanırım sizinde ilgi alanınıza yemek resimleri giriyo :queen:

İstanbul a geleceğiz arkadaşlara sözümüz var. Fuar a oradayız oda olmaz derseniz önümüzdeki yaz a kesin oradayız :D

sanırım sizinde ilgi alanınıza yemek resimleri giriyo :queen:[/QUOTE]

Allahına gurban cadı derler birde :) Halimden bir siz anladınız cadı hanım .:)

boşuna cadı olmadık dimi :p[/QUOTE]

Aman yeteneğiniz burdan öteye geçmesin yazık olur bizlere :queen:

süpürgenizin topuzundan uzak durmak lazım :rendeer: değilmi

Son düzenleme:
İşin içine Motor ve yemek girerde çözmezmiyim :p ama daha öğrenecek çok şeyim var :bounce: bazı arkadaşlarınız ajan falan desede :)

bendedim yalanmı gizemli gördüm seni dedim kendini bi tanıt arkadaşım seni bi tanıyalım yalnızca malatyalı hikmet yetmiyor :bounce:cadı bana destek cık :cat::bounce::bounce::bounce:araştıracam zaten seni :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar