CBF 500 hakkında

pardon ben karıstırdım ya cbf500 tamamen kalktı üretimden zaten euro normlarını karsılamıyordu zaten cbf600 ün grenajsız hali cbf500den farklı değil görüntü olarak sadece bizim ülkemizde yok orta segment bombos kaldı artık üzgünüm

Son düzenleme:
http://www.honda.com.tr/motosiklet/content/modeller/naked/

hondanın sitesinde CBF 500 ü göremedim üretimi durdu mu durduysa yerine ne koymayı planlıyolar bilgisi olan var mıdır ?

Kulaktan dolma bilgi ile cevap veriyorum;Evet Samet'çim,Honda CBF500'ü üretimden kaldırmış.Bizim şirkette CBF500'ü olan bir arkadaşla konuştum,servis durumu nasıl diye! Eleman ön fren balatasının değişimi için bulunamadığını ve yerine Silverwing'in ön balatasını taktıklarını söyledi.Bencede CBF500'ün yeri tamamen boş kalacak.

CBF500 abs'li olarak üretime geçicek fiyatıda cbf600 yakın olucağından türkiyede talep görmiyeceği düşünülerek getirtilmiycek

ben bir topicte abs zaten üretiliyor ama türkiyeye gelmiyor diye okumuştum bu durumda halen üretilen abs li modeller gelmicek olabilir belki yada oğuz abinin dediği gibiyse cbf 250 den sonra direk 18 bin ytl lik cbf 600 e atlamış olcaklar arada hiç bişi yok :)

Son düzenleme:
ben bir topicte abs zaten üretiliyor ama türkiyeye gelmiyor diye okumuştum bu durumda halen üretilen abs li modeller gelmicek olabilir belki yada oğuz abinin dediği gibiyse cbf 250 den sonra direk 18 bin ytl lik cbf 600 e atlamış olcaklar arada hiç bişi yok :)

ben düzelttim karıstırdım ya üretimden kalktı cbf500 avrupa honda ya bakacak olursanız cbf600 iki çeşit ülkemizdeki gibi grenajlı ve yuvarlak farlı linkten bakabilirsiniz

http://www.mc.honda-eu.com/uk/en/mc/naked/CBF600/accessories/accessoryintro.jsp

cbf500 euro normlarını karşılamıyan eski bir teknoloji bu teknolojiyi yenileyip birde abs koyarsan cbf600' çok yakın bir fiyat olur buda cbf500 satılmayan bir makine yapardı

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar