ya biz toplum yararına annemi trafiğe çıkartmıyoruz.o derece yani.
puhahahha.hocam koptum ya:queen:
ya biz toplum yararına annemi trafiğe çıkartmıyoruz.o derece yani.
Madem hala anlam veremedin git güzel bir peruk al, güzel bir de elbise giy , çantanı da tak omzuna sonra al arabanı çık yola bakayım.Hala anlam veremediğim sebeplerden dolayı kadınlar inanılmaz tedirgin otomobil kullanıyorlar..
Bugun sabah işe giderken E-5 avcılar kesımınde sol serıtte trafıge uymus gayet normal bır sekılde onumdekı doblonun sağ lastık ızını takıp edıyordum..
:cat:benim geliştirdiğim teknik benim için en doğru sürüş tekniği helede türkiye şartlarında .:cat:
Ayrıca hiç sürücüye çemkirme hata sende tamamiyle! Sen şeridini ortalayarak ve sahiplenerek mi gidiyorsun? Hayır...
Eee araba sürücüsü müneccim mi ki ona yol verip vermediğini anlasın?
bende hem otomobil hemde motor kullanan bir bayanım neden herkes bayanları suçluyor anlamadım acaba siz bir erkek olarak bayanların neden böyle TEDİRGİN araç kullandığını düşündünüzmü bayan sürücü gördümü erkekler bi havalara giriyolar sanki bütün yollar onların yolda takip etmeler laf atmalar sıkıştırmalar bunları hiç söylemiyosunuz bunları yine yapan kim erkekler!!!! bayanlar motora bindimi yol vermemeler sözlü tacizler yine arabayla motor kullanıyosa motorla sıkıştırmalar bunları hiç görmedinizmi bilmiyomuş gibi davranmayın kendi suçlarınızı kapatmayın bayanlar erkekler yüzünden tedirginler araç kullanmayı gerçekten bilmeyen hemcinslerimde var onları kınıyorum bütün bayanların adını kötüye çıkarttıkları için ama şu bir gerçekki ne yazıkki türkiyede bırak motorla bi bayan olarak trafiğe çıkmayı arabayla bile rahat olamıyoruz
Ben, metrelerce uzaktan, bir arabayı kullananın kadın olduğunu anlıyorum.
Tamam, erkekler sizi sıkıştırıyorsa; siz de gidin şikayet edin.
Kadınlar, aşırı derecede temkinli araba kullanıyorlar, bunu yaparken de farkında olmadan trafiği felç ediyorlar.
Aslında bu sorunu kökleri taaa... neadantrel insanmı ne diyorlar, o döneme kadar uzanıyor.
Vakti zamanında İngilizler oturup bir araştırma yapıyorlar, kadınlar mı iyi araba kullanıyor, erkekler mi diye?
onlarca denek, araba kullandırılıyor, dar alanlara araba park ettiriliyor, dar alandan araba çıkarttırılıyor.
Sonuç;
"Erkekler daha iyi araba kullanıyor" oluyor.
deneyi yapan bilim adamı da bu neadantrel midir nedir o insanlar zamanında kadınların toplayıcı, erkeklerin avcı olmasını bunu sebebi olarak saptıyor.
Şimdi, kadınlar hemen klavye başına geçip beni eleştirmesinler, bu deney ne derece geçerlidir, deneyde hata var mıdır, sonuç ne derece doğrudur bilmem?
Ama işte elin İngiliz'i bile araştırmış bu sonucu bulmuş.
Ayrıca "Ateş olmayan yerden duman çıkmaz" demiş atalarımız, dünyada, bakıyorum her memlekette bu tartışılıyor; Kadınların güzel araba kullanamaması, trafiği felç etmeleri.
Madem hala anlam veremedin git güzel bir peruk al, güzel bir de elbise giy , çantanı da tak omzuna sonra al arabanı çık yola bakayım.
Sonra gel yaz bize de biz de öğrenelim neden bu kadar tedirginler.::blusssh:
Ayrıca hiç sürücüye çemkirme hata sende tamamiyle! Sen şeridini ortalayarak ve sahiplenerek mi gidiyorsun? Hayır...
Eee araba sürücüsü müneccim mi ki ona yol verip vermediğini anlasın? O yüzden hiç kusuruma bakma ama bende olsam ben de boş gördüysem dalardım senin şeridine.
Hele bir de emniyet şeridinden gidenler var devamlı. Onları da kenara çekip döveceksin anca öyle şerit kullanmayı öğrenirler...
Arkadaşlar lütfen şeridinize sahip çıkın, sizin yüzünüzden arkadan gelen araç öndeki motosikletin kendisine yol vermesini bekliyor haklı olarak çünkü yolda böyle görmüş böyle alışmış. Öndeki motorlu şeridinden gitmezse şerit dışın atılmaya mahkummmm...
zuhahah benim yazdığım cevaba verilecek cvp bunlar değildi hani ateş olmayan yerden duman çıkmaz dedinizya hah bende aynen katılıyorum o sözüne ha bide şu araştırmayı nereden bulduysanız banada verinde bende bi okuyum başından sonuna ya varya koptum yaaaa...:queen:
KONU başlığını öncelikle BAZI BAYANLAR diye hatta BENİM TANIMA ŞEREFİNE NAİL OLDUĞUM BAYANLAR ŞEKLİNDE editlemenizi rica ediyorum....bu başlık ayırımcılığı körüklüyor....ayrımcılığın sonu ırklçılığa bile varır...
müsait bir anımda da sizlere bu konuyla ilgili analiz ve düşüncelerimi sunacağım gerekçeleri ile beraber sosyal psikoloji, insan psikolojisi ve davranış, bilimleri, toplumsal kültürle ilgili açılımları olan bir konu bu ...heeeeee ...aaaaa...puahhhha yapamıyacağım için şimdiden özür diliyorum...espiri çok yaparım yanlış anlaşılmasın...
Böyle konularda özellikle ricam....
Yaralı olan arkadaş derdini anlatsın ama genellemeye gidilmesin lütfen...
Ben ERKEKLER diye genellemelere başlarsam bunun sonu gelmez...siz de KADINLAR diye başlarsanız...kadınların en büyük derdi ve ilgisi erkekler...erkeklerin en büyük derdi ve isteği kadınlardır....sonuçta forum misyonunu şaşırır....
kapişşş:wiinkk:
sevgiler....
ya ben zaten trafikte ayakta kalmanın ne kadar zor olduğunu biliyorum benim demek istediğim neden hep bayanları kötülüyolar benim anlamadığım nokta o sen hiç ankara trafiğinde ilerledinmi bilmem ama buradada senin dediklerinden fazlasıyla var kaç kere kaza atlattım hem otomobillle hem motorla hatta artçı bile giderken birçok şey yaşadım ne demek istediğini gayet ii anlayabiliyorum ama bazı vatandaşlar anlamıyor işte...
zuhahah benim yazdığım cevaba verilecek cvp bunlar değildi hani ateş olmayan yerden duman çıkmaz dedinizya hah bende aynen katılıyorum o sözüne ha bide şu araştırmayı nereden bulduysanız banada verinde bende bi okuyum başından sonuna ya varya koptum yaaaa...:queen:
Korkunc bir cevap yazmissiniz, yollarimizdaki katil ruhlu soforlerden diken ustunde kullanirken burada boyle bir mesaj beklemiyordum.
Sizi cok tebrik ediyorum. Lutfen araba kullanarak gectiginiz yollari onceden bize haber verin de motorumuzla yakininizdan gecip seridi tam kaplayamadigimiz icin ustumuze cikmaniza sebep olmayalim. Yanlis anlamayin bu arada, bizim hayatimiz onemli degil, belki tirnaginiz falan cizilir o yuzden...
bu ne periz bu ne lahana turşusu güvenli sürüş diye bişe duydunmu hiç acaba :silent:
benim geliştirdiğim teknik benim için en doğru sürüş tekniği helede türkiye şartlarında .:cat: