Bayan otomobil kullanıcılarına dikkat edelim arkadaşlar

Hala anlam veremediğim sebeplerden dolayı kadınlar inanılmaz tedirgin otomobil kullanıyorlar.Düz yolda bile giderken uzaktan bakınca aracı bayanın kullandıgını anlayabılıyor insan.Bu tedirginlikleri onlara hata yaptırıyor maalesef.Ve özellikle motorsiklet kullanıcılarına karşı oldukca dikkatsiz ve duyarsız davranıyorlar.

Bugun sabah işe giderken E-5 avcılar kesımınde sol serıtte trafıge uymus gayet normal bır sekılde onumdekı doblonun sağ lastık ızını takıp edıyordum.Birden sol tarafımda olusan bosluga fiat panda arabasıyla 40 yaşlarında bi kadın baya bi hızla girdi kendimi zor attım sağ tarafa.cektım sağ tarafa bunuda durdurdum camı actı arkada cocuguda vardı vallaa actım agzımı yumdum gozumu.Bana ne dese begenırsınız öndeki aracı takıp edıyorum sen nıye gırıyosun arama dedi yaa.Resmen arac olarak gormuyor kadın motosıkletı ıyıce cıldırdım verdim veriştirdim bisürü.Ama nıcın yolun sagından gıttıgımı ızah ettım ona yol vermek amacıyla yapılmıs bısı olmadıgını anlattım.Ondan sonra bastım gıttım.Umarım bı daha baska motosıklet kullanan arkadaslarımızada bole yaklasmaz.Allah korusun.

Yahu erkek/kadın diye ayırım yapmıcam ama bunu bütün otomobil sürücüleri yapıyor sağdaysa otomobil sürücüsü aynasından bakıyor soldan gelen varmı var kim geliyor motorsiklet hızlı bi şekilde bişey olmaz o durur diye aniden sola kırıp çıkıyorlar yahu hızlı gelen bi motorsiklet aniden duruş yapabilirmi kaç kilo zaten yere 2 tekerin basıyor ama otomobil sürücüleri bisiklet gibi görmekte kararlılar :farao:

hatayı yaptıktan sonra mutlaka pardon demiştir :pr: onlara göre pardon dedimi olay bitti dikkat edin hep pardon derler :pr:

Motosikleti
Dl650vstorm
beyler şeridi herzaman ortalayın ne sağa nede sola yanaşın hep ortadan gidin kimse yanınıza dalmaz böylece. aman diim dikkat.

benide ürküten bi stilleri war bayan sürücülerin.
yolda karşılaşınca
-alo selamiii, kaza yaptım, araba filan hep kirlendi, gel al beni.
gibi replikler canlanıyo kafamda, süzülüyorum güwenli mecralara doğru :queen:

hanım arkadaşlar alınmasın, şaka tabi bu yazdığım. ama harbiden güwensiz ve tedirgin kullanan kadınlar tehlike arzediyor.

Son düzenleme:
Dün başıma geldi mahalle arasında yavaş yavaş seyrediyorum bir sokağa gireceğim baktım yol boş girdim birden hızlı birşekilde 23 yaşlarında bir gençkız elinde ceptelefonu araba kullanıyor fren yapamadı bende tam ortasındayım aniden hızlanıp kaçmasam beni ezecekti birde salak salak gülmesi yokmu duva etsin işim vardı yetişmem gerekiyordu birryere.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bazısı ya aynaya çok bakar yola bakmaz,bazısıda aynayı bilmez
bazısı sinyali çok güzel kullanır,okadar ki hep açık tır(unutur),bazısda sinyal ne bilmez.
direksiyonu simit yiyecek gibi tutar lar.
kaza anında birisi yerde yatıyosa ama senin suçundu,yine pardon diyebilirler o arada birisi ya abmulans ara artık dedğinde anca arar...wsWsWs
kadınlar...kadınlar...kadınlar... :pr:

benim geliştirdiğim teknik benim için en doğru sürüş tekniği helede türkiye şartlarında .:cat:

Türkiye şartlarında yollarımızda motosiklete kaza yaptıracak bi sürü abuk sabuk obje var.Yolu ortalayıp giderken onundekı aracın altından cıkan objeye tepkı verme ıhtımalın yuzde 0.Kesın kaza sebebı yanı.Bı daha dusun derim.

ne alaka ya bence kadın erkek dige ayırmayalım bi bayan hiç bir zaman motorsıkletin ustune arabasını surmez ama bunu bır erkek bile bile yapar hiç olmassa kibarlar erkekler gibi ustede cıkmıyolar bı kız arabayla gezerken yanına gidip ara gazı veriyosunuz böle bişide var simdi kimse inkar etmesin kesin simdi ben yapmam öle seyler diye cıkısıcaklar bana ama bıraz tek yonlu bakmayalım olaya

sanırım aynı kadındı:mrgreen: aynı olay benımde başıma geldi ama Ankarada :mrgreen:

yoksa hepsi aynımı?:p

ne alaka ya bence kadın erkek dige ayırmayalım bi bayan hiç bir zaman motorsıkletin ustune arabasını surmez ama bunu bır erkek bile bile hiç olmassa kibarlar erkekler gibi ustede cıkmıyolar bı kız arabayla gezerken yanına gidip ara gazı veriyosunuz kesin simdi ben yapmam öle seyler diye cıkısıcaklar bana ama bıraz tek yonlu bakmayalım olaya

kadın erkek hep aynıdırmı diyosun anlamadımki? tedirgin ve tehlikeli kullanan kadın sürücü profili wardır, hiç denk gelmediyse sana yapacak bişey yok.

kadın erkek hep aynıdırmı diyosun anlamadımki? tedirgin ve tehlikeli kullanan kadın sürücü profili wardır, hiç denk gelmediyse sana yapacak bişey yok.

aaahhhh kuvvetmıra ahhh pesimist dinleye dinleye saldırgan ve hırcın olmussun aynı demiyorum ayırmayalım biz erkekler bayanlardan daha cok halt yiyoruz diyorum

Kadın Erkek ayrımı yok... Bütün sürücüler daha Motosikletleri araç olarak kavrayamadı... Hata burdan kaynaklanıyor...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya biz toplum yararına annemi trafiğe çıkartmıyoruz.o derece yani.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ne alaka ya bence kadın erkek dige ayırmayalım bi bayan hiç bir zaman motorsıkletin ustune arabasını surmez ama bunu bır erkek bile bile yapar hiç olmassa kibarlar erkekler gibi ustede cıkmıyolar bı kız arabayla gezerken yanına gidip ara gazı veriyosunuz böle bişide var simdi kimse inkar etmesin kesin simdi ben yapmam öle seyler diye cıkısıcaklar bana ama bıraz tek yonlu bakmayalım olaya
senin sölediğin tamamen farklı okan. arkadaşın yazdığı konu başka senin cevabın başka:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar