günaydınn yaww sabah dolu yapdı getiremedik motoru
nasıl gidiyor dünkan işleri toparladınız mı?
daha bismillah yav. temizlik başlıcak bugun boyaydı badanaydı sırasıyla giedecek bakalım
günaydınn yaww sabah dolu yapdı getiremedik motoru
nasıl gidiyor dünkan işleri toparladınız mı?
Günaydın angarrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
daha bismillah yav. temizlik başlıcak bugun boyaydı badanaydı sırasıyla giedecek bakalım
günaydın aga. amele lazımsa çekinme. sen çekinecek adam deelsin zaten ya, tükkan hayırlı olsun.
naber fatih abi ?nasıl gidiyo işler
iyi gidiyo işler canım kardeşim. iyiki bi isim vermeyin dedik yawevet, itiraf ediyorum, o ünlü, yakışıklı, zengin, karizmatik, ingilizce bilen fatih benim.:queen: . gezilirmiki bu akşam? hawada bozuk amma! ne diyosun kenankan??
ben gelemedin sabah çıktım evden bakkala varmadan bir dolu abi yeni kaskım çizilmesin diye eve geri döndüm
akşam hava iyi olursa varım ben yada gelin kızılayda oturalım bi yerlerde
ben gelemedin sabah çıktım evden bakkala varmadan bir dolu abi yeni kaskım çizilmesin diye eve geri döndüm![]()
aaa kafanı taktıgın şeye bak. bırak çizilsin aga . biz dükyanı niye açıyoruz kasklarınızın çizikleri itinayla kapatılır renk itinayla deiştirilir , istediğiniz desen doku yazı renk geçişi kaskınıza işlenir.
demem odurkii bırak çizilsin aga. bizde ekmek yiyelim demi ama:wiinkk:
aaa kafanı taktıgın şeye bak. bırak çizilsin aga . biz dükyanı niye açıyoruz kasklarınızın çizikleri itinayla kapatılır renk itinayla deiştirilir , istediğiniz desen doku yazı renk geçişi kaskınıza işlenir.
demem odurkii bırak çizilsin aga. bizde ekmek yiyelim demi ama:wiinkk:
dolu bir şey yapmaz lem kaska. Neyse biraz eskisin sende umursamazsınama dolu yağarken motor kullanmak çok acı veriyor o dolu taneleri koluna çarptıkça ofofof
dikkat et serdar, bu adamda sapanla cam kıran camcı potansiyeli war, yanından geçerken haşırt diye çizebilir seni çiviynen.
günaydın mt, hadi gezelim :bounce:
aklımda çizilirse geliriz üstüne resim falan yaptırırız![]()
olurmu abi yaa yazık pat pat vuruyorduçocuk o çocuk
şaka bi yana gerçekten dolu felaket vuruyodu bana ondan geri döndüm
fatih abi gel bizde bi iş yeri açalım senle
hadi gezelim kenan gelmiş sana mutur buldum kenan
http://www.sahibinden.com/8500_km_de_2006_model_WQQaXQQ10328930WQQpXQQdisplayitem
![]()
bunun yerine Kawasaki Ninja 250 öneririm
![]()
bunun sesi hacı murat gibi, vites geçişleri çok sert, hemde gırmızı, hemde racing. nerden bulduysan götür bırak serdar. tükkan işi kolay, askere bi git, açarız tükkanları gezeriz![]()