Ne zaman hayal etmeye başladınız, ne zaman kavuştunuz?

Arkadaşlar şimdi eminim çoğumuz bir sabah uyandığımızda "Yahu bugün gideyim de bir motosiklet alayım bari" diyerek başlamadık bu sevdaya.

Az önce aklıma geldi de, motosiklet almayı ciddi ciddi düşünmeye 2006 Mart-Nisan aylarında başlamıştım. Motosikletimi alasıya kadar geçen süreç benim için "hayal kurma süreci" oldu. Motosikletimi ise 2007 Mayıs'ta aldım. Yani 13-14 ay hayal kurup durmuşum yaw :)

Şimdi siz söyleyin bakalaım :) Ne kadar süre hayal kurdunuz? 5-10 gün mü, 1 ay mı, aylar mı, yıllar mı???

2007 Eylül başı karar verdim.Ehliyetti, motosikletin parasıydı, korumalardı, vs derken ilk motoruma 31 mayıs 2008de kavuşmuştum.9-10 ay da benden:queen:
Bu arada 2 tane aldım sattım.Şu an motorsuzum ayrıca:p

küçük kara kirpi saçlı bir oğlanken hep simsiyah bi atım olsun, dıbıdık dıbıdık gezeyim, kişneyerek şaha kalksın, sewdiceğim bana baksın hayran gözlerle isterdim. saçlarım seyreldi, sakalımda beyaz çıktı, param oldu, motosiklet aldım. o benim demir atım, çocukluk hayalim. böyle cewap oldumu böyle soruya? gidiş yoluna puan werin bari, benim cewabım böyle.

soyle soyleyim hep aklimda vardi bi motosiklet almak ama 2008 in agustos ayindan beri hep aklimda hic cikmiyo.....

Bu zamana kadar hep akrabamın motorunu kullandım. Ve 2008 haziran ayında kendi motorumu almaya karar verdim. Şu an para biriktirme ve hayal kurma sürecindeyim. Bakalım ne kadar sürecek.. :)

soyle soyleyim hep aklimda vardi bi motosiklet almak ama 2008 in agustos ayindan beri hep aklimda hic cikmiyo.....

E senin hayal çok taze daha :) Sabreden derviş muradına ermiş derler merak etme. Sana da hayırlısı neyse o olsun diyeceğim :cat:

2 3 yaşlarındayken sarıp sarmalanıp amcamın motosikletine bindiriliyomuşum. ben hatırlamıyorum resimler var :cherry: kanıma girmişler o zaman. her ne kadar sonradan anlasam da, bu heyecanı yaşamaya başladığım ilk an, 5 yaşında 2 tekerlekli bisiklet kullanmaya başladığım zamandır.
yaş oldu 18 2 aya ehliyet geliyo. motor falan yok tabi :)

haziran 2005 te asyanin vespamsi scooterina vurulmustum..
eylul 2005 te aldim..
akabinde mart 2006 gibi yeni motor yeni heyecan yeni cbr 125 istegi basladi
mayis 2006 da cbr bendeydi
sene 2008 aylardan subat..
falconu gordum pazarlik bile yapmadan direk aldm(soradan cikan debiryaj balatasi degisimi kapak oldu o ayri)

hic bi motorumu aldigim icin pisman diilim olmadim:D
seviorum keratalari

Ben daha bu sevdaya yeni başladım..Yani 2-3 ay öncesinden bi hevesle başladı ama şimdi ç0ok istiorm bi motosiklt sahibi olmayı.. Tabi öncelikle ehliyet lazım.. İlk sınav tarihini sabırsızlıkla bekliorm..

Küçükken bisiklete binmeyi çok seviodm.. Büyüdüm.. Şimdi ise motosiklet istiorm ve inşallah olacak.. gerçekleşecek hayallerim... :cat::cat:

aslında herzaman yanımdaydı o ama ıc bı zaman onu gorememısım...

çocukken rüzgara aşıktık, biraz daha fazla hissetmek için bozuk yollarda tepeye çıkardık arkadaşlarla, çok hayal ettik ama çocuktuk, kısmet 2006 da oldu sattık sonra tekrar hayal ettik, aldık.

temmuz 2006da kız arkadasımda f650gs gördüm özendim ve ağustos 2006da cbr125 ile basladım :) hala devam ediyor bu sevda.

ilkokulda başladım hayal etmeye... ilk motorum 125zn geçen sene alındı.. geçtiğm günlerde 600F'e merhaba dedim :)

ilk motorumu orta okul 1.sınıfta aldım daha onceden biniyordum fakat tanıdıkların kine aslında büyük bi hayal kırıklıgı olmstu o zmn modial 50tt ile aldılar annemler sonradan meagles 125 scooter,zealsun 125 ,yamaha ybr ,ve en son olarak ta caracal 200üme kavustum 2 sene bekleidm bende motorumu

fazer hayal ettim scooterim oldu ama fazerime ölmeden kavuşacağıma inanıyorum

İNANMICAKSIN AMA BUNDAN 17 SENE ÖNCE HAYAL ETTİM SEVGİLİME SÖYLEDİM VE 3 GÜN İÇİNDE MOTORLU OLDUM:dSAOLSUN BİR BAŞLATTI PİR BAŞLATTI İŞTE BU GÜNE KADAR GELDİM:d:d

VAlla bende en az 7-8 ay cebellestım almak ıcın ne zamandan berı hayal edıyordun dersenn Ortaokula gıderken ılk kıraladıgım motor dan sonra bende hastalık oldu.. Ancak Unv 1 sınıfa gıderken bu hayalım gerceklestı 2 senedır skuter kullanıyorum sımdıkı hayalım 600 luk naked bı makına umarım buda o kadar uzun surmezz...

Ahanda bu makına ıle kaptım vırusu

honda_SXR2.jpg

2007 ortalarında kuzenimin gel beraber motor alalım demesiyle kafama koydum uzun süren araştırma ve finas çalışmaları sürdü en sonunda kara kaçanıma kavuşmuştum 2008 ilk ayında hyosung gt 250 cometime 7 ay beraber olduk çok güzel şeyler yaşadım onunla motor guruplarına girdim iyi arkadaşlar eindim kendime taki ağustos ayına kadar ağustos ayının sonuncu gününün akşamı kötübir kaza sonucu motorum pelte çıktı ama hiç pişman değilim şimdi yenisinin hayaliyle yanıp tutuşuyorum biraz uzun sürecek ama olsun ben beklerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar