Ümmet Abimize Ceyhan-Yumurtalıkta Balık Lokantası Kapattık

öncelikle tüm türkiyeyi dolaşan ve geçtği heryerde sevgi saygı ile söz ettiren ümmet abimize bizleri ziyaret ettiği için teşekkür ediyor allah gönlüne göre versin herşey gönlünce olması dileğiyle seni seviyoruz

ilk olarak kapattığımız lokantadan

ve iftar biraz geç oldu ama temiz oldu

dayanayı kendimiz denize atıyoruz deniz bir harka

muhteşem bir manzara (öz rio de jenaryo)

ve son olarak adananın meşhur bicisi (buzlu nişasta )

araya bir motosiklet resmide koyalım yani

selamlar ümmet abi tekrar görüşmek dileğiyle ahmet -özden- suat

Son düzenleme:
hahaha süpermiş vallaha,araba fırçası ile özdeni yıkamanız harika olmuşş,emeğinize sağlık :)

esp

Fırçayla yıkama resmını görünce dırek kutsal damacana geldı aklıma kopmuştum o sahnede yaa kesınlıkle ızlemenızı tavsıye edıorum :p

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Allah iyiliğinizi versin abiler. Fırçayla daha pratik olmuştur aslında.

ula oruclu oruclu yemek resimleri fln açıktım be :) ümmet abim gene götürüyo ye abim :) deynekleri görünce ayagım aklıma geldi abim inşallah iyileşirde eski saglıgına kavuşursun görüşmek dilegiyle

Lokantayı kapatmışsınız ama, hesap fazla gelmiş galiba, mutfağa bulaşığa çekmişler sizi :mrgreen:

sl372464dt6.jpg

Şaka şaka...
ALLAH (CC) oruçlarınızı kabul etsin.
Afiyet olsun.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ahmet,suat,özden ceyhandaki sıcak karşılamalarınızdan dolayı sizlere nekadar teşekkür etsem azdır,allah sizlerden razı olsun,ramazan demediniz tüm gününüzü benimle geçirdiniz,otatlı sohbet le aynı anda çorba ve lahmacunlar pirzola gibi geldi vallaha,allah kabül etrsim başka gezilerde buluşmak dileğiyle esen kalın,sevgiler sizlere

Son düzenleme:
çok güzel resimler.yanımda çalışan adanalı bi arkadaş durmadan söylerdi şu meşhur biciyi..sayenizde görmüş oldum :) inş ilerde tadınada bakarız

çok güzel resimler.yanımda çalışan adanalı bi arkadaş durmadan söylerdi şu meşhur biciyi..sayenizde görmüş oldum :) inş ilerde tadınada bakarız

ne demek herzaman bekleriz ancak yaz aylarında gelmeniz gerekir bici için selamlar sevgiler adanadan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar