![]()
bu arada soldaki 3 tane satılık :cat:
super bır gezıydı .HERKESE TESEKKURLER..
GRİ ZEN PROXİMA SERDAR ( SATILIK )
![]()
bu arada soldaki 3 tane satılık :cat:
sorun olan mecbur alim satim icin ist olmak lazimis
antalyadan cok km var !
o yuzden benim isim cok zor![]()
içi aynı dısı farklı ıste arkadsım hepsı aynı bunların gorunuse gore al.. bıraz da topıclerı oku zahmet olmazsa...Merhabalar;
bu topc i okudum ama 289 sayfa pekte sağlıklı takip edilemiyor:mrgreen:
Ben 125 kv yada zn almayı düşüyorum, hatta kv bana daha hoş geldi, şekli dışında bir farkları var mı acaba ??
mondial alıpta dili yanan çook olmuş ama siz bu iki model için ne diyeceksiniz.
Bu modeli kullandığınız için fikirleriniz benim açımdan çook önemli lüten yardım edin...
gercekten gezi cok guzeldiartık resımlere bakıpta gelemeyenler kıskananlar catlasın =)=)
arkadaşım;içi aynı dısı farklı ıste arkadsım hepsı aynı bunların gorunuse gore al.. bıraz da topıclerı oku zahmet olmazsa...
arkadaşım;
okuduğumu söylemiştim :bounce:
sorumu yineliyim memnunmusuz? :silent:
memnun olmayan göremedim gönül rahatlığıyla alabilirsin herhangi bir sorun çıkmaz:cat:
Saol
pekiii sıfır mı (ruhsatla 200 ytl dediler), yoksa şunun gibi bir 2. el m alsam, nedersiniz:silent:
bak temızse 2 el kardesım butcene gore alınıo bu .. gereksız sorular sorma ..
SANA GEREKSİZ GELEBİLİR!!!!!!!
DEMEK Kİ BENİM İÇİN GEREKLİ!!! Çok şükür param var hatta ilk düşündüğüm scooter kymco idi...
ama tipi hoşuma gitti konu hakkında da tecrübem olmadığı için her meraklı insan gibi tecrübesi olanlara fikir soruyorum.
Lütfen üslübuna dikkat et!
jinlunlar vardı 999 ytl plaka ruhsat 1200ytl idi bende vardı memnundum sattığım kişide arkadaşım hiç bir problemi yok 2yılda garantili üstelik , 1000ytl ye alacağın motora 300ytl ruhsat masrafın olur 1300 Ytl olur tabiki temiz bulman lazım biraz araştır bazı bayilerde belki 1600ytlye 0 satan yer bulabilirsin veya garantisi bitmemiş uygun bir 2.el bul kendine göre ayarla birşeyler ama motor taş gibi motor yani sen motoruna bakarsan oda seni üzmez :cat: