Mondial Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

:)

xxxxxxxxhn2.jpg

bu arada soldaki 3 tane satılık :cat:

super bır gezıydı .HERKESE TESEKKURLER..

GRİ ZEN PROXİMA SERDAR ( SATILIK )

walla o 3 qünde dökülüyor diyenlere inat resimdeki motorların kilometrelerini yazıyorum...

GRİ=3500
KIRMIZI=3500
SARI=7600
MAVİ=13.000
SİYAH=9000

qezi süperdiii...qelen herkese helal olsun...qelemeyenler resimlerden iç çekiwersin...hele o siyahın sireni yokmuuuu ehueheueueuueueu :)

.

kırmızı satılık.. bnm tarafımdan :) pm atabilirsn

sarıda 34 ak 027 tarafından...

sorun olan mecbur alim satim icin ist olmak lazimis :(
antalyadan cok km var !

o yuzden benim isim cok zor :(

sorun olan mecbur alim satim icin ist olmak lazimis :(
antalyadan cok km var !

o yuzden benim isim cok zor :(

wereceğin rakam 1200 ise "proximaa" ile, 1600 e çıkarım dersen "alperiz" ile irtibata qeçiwer...benim pek satasım yok motorumu...:)

sonuçta bilindik birinden motor almak kibisi yok arkadaşım...

Merhabalar;
bu topc i okudum ama 289 sayfa pekte sağlıklı takip edilemiyor:mrgreen:

Ben 125 kv yada zn almayı düşüyorum, hatta kv bana daha hoş geldi, şekli dışında bir farkları var mı acaba ??

mondial alıpta dili yanan çook olmuş ama siz bu iki model için ne diyeceksiniz.
Bu modeli kullandığınız için fikirleriniz benim açımdan çook önemli lüten yardım edin...

Merhabalar;
bu topc i okudum ama 289 sayfa pekte sağlıklı takip edilemiyor:mrgreen:

Ben 125 kv yada zn almayı düşüyorum, hatta kv bana daha hoş geldi, şekli dışında bir farkları var mı acaba ??

mondial alıpta dili yanan çook olmuş ama siz bu iki model için ne diyeceksiniz.
Bu modeli kullandığınız için fikirleriniz benim açımdan çook önemli lüten yardım edin...
içi aynı dısı farklı ıste arkadsım hepsı aynı bunların gorunuse gore al.. bıraz da topıclerı oku zahmet olmazsa...

gercekten gezi cok guzeldi :) artık resımlere bakıpta gelemeyenler kıskananlar catlasın =)=)

superdii .. gezıye zewk kattın ...herzaman aramızda senı gormek ıstıyoruz... harbi kabus gıbıydın yaa..yoldakı arabalar nereye kaccaklarını bılemedıler...
bıdahakı gezıde gorusmek uzere...

bak temızse 2 el kardesım butcene gore alınıo bu .. gereksız sorular sorma ..

SANA GEREKSİZ GELEBİLİR!!!!!!!
DEMEK Kİ BENİM İÇİN GEREKLİ!!! Çok şükür param var hatta ilk düşündüğüm scooter kymco idi...

ama tipi hoşuma gitti konu hakkında da tecrübem olmadığı için her meraklı insan gibi tecrübesi olanlara fikir soruyorum.
Lütfen üslübuna dikkat et!

Son düzenleme:
SANA GEREKSİZ GELEBİLİR!!!!!!!
DEMEK Kİ BENİM İÇİN GEREKLİ!!! Çok şükür param var hatta ilk düşündüğüm scooter kymco idi...

ama tipi hoşuma gitti konu hakkında da tecrübem olmadığı için her meraklı insan gibi tecrübesi olanlara fikir soruyorum.
Lütfen üslübuna dikkat et!

jinlunlar vardı 999 ytl plaka ruhsat 1200ytl idi bende vardı memnundum sattığım kişide arkadaşım hiç bir problemi yok 2yılda garantili üstelik , 1000ytl ye alacağın motora 300ytl ruhsat masrafın olur 1300 Ytl olur tabiki temiz bulman lazım biraz araştır bazı bayilerde belki 1600ytlye 0 satan yer bulabilirsin veya garantisi bitmemiş uygun bir 2.el bul kendine göre ayarla birşeyler ama motor taş gibi motor yani sen motoruna bakarsan oda seni üzmez :cat:

jinlunlar vardı 999 ytl plaka ruhsat 1200ytl idi bende vardı memnundum sattığım kişide arkadaşım hiç bir problemi yok 2yılda garantili üstelik , 1000ytl ye alacağın motora 300ytl ruhsat masrafın olur 1300 Ytl olur tabiki temiz bulman lazım biraz araştır bazı bayilerde belki 1600ytlye 0 satan yer bulabilirsin veya garantisi bitmemiş uygun bir 2.el bul kendine göre ayarla birşeyler ama motor taş gibi motor yani sen motoruna bakarsan oda seni üzmez :cat:

saol dostum :cat:

HEPİNİZ HOŞGELDİNİZ...!!!

phot0019yo9.jpg

RENGARENK OLMASI İNANILMAZ İLGİNÇTİ...AYARLASAK BU KADAR OLMAS... :cherry:

phot0020kz5.jpg

phot0023vu2.jpg

phot0024ge7.jpg

zn1qb4.jpg

phot0008cq1.jpg

phot0045kp9.jpg

phot0030bd2.jpg

phot0034ms8.jpg

phot0036tk9.jpg

phot0041nj8.jpg

phot0049kw3.jpg

phot0027ft9.jpg

ORG.LARA DEVAMM !!!!
21.09.08 PAZAR YAZA VEDA 4 ZEN KARDESLIGI
AVRUPA YAKASI ORTAKOY-BEBEK TURU!!
saat 13.30 Bulusma yerı : sırkecı arabalı vapur

ORTAKOY kumpır.balık vb - BEBEK satarbucks kahve!!
org. destekleyen katılımcılar dan topıc msj beklıyrz !!

evet arkadaşlar bugün itibariyle bende A2 için başvurumu yapmış bulunmaktayım.inşallah kasımın 25inde sınavdan geçersem motor ehliyetimi alıcam.sonrada ilk iş bir mondial 125 zn.bende artık sizdenim sonunda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar