[Ankara - MT]

Elbette ayağımız önemli ama çatalla çorba içebilirmisin:bounce:
Ayrıca kıskanç değilim Proti motordan siftah alışverişi yapan ilk kişi benim
işte adığım bot GORE-TEX MATRIX 2 GTX (Araba markası gibi:cherry:)

Aslında ben bunu alacaktım ama o ss botu dediler....:salut:

Ne yapayım lan nejatalpi gs1200 alacağım:bounce:

çorbayı kafama dikerim ben.. o mantıkla bot da almiyim o zaman... manyamış sülüman... seni de benim gibi oruç çarptı di mi???

ayrıcana da ben de protiye gittim ufak da olsa ilk alışverişimi yaptım.... ve söz verdiğim gibi çarşamba günü de tavlalarını getiriyorum....

şimdi o botu ben para verip almıyom yeğen amerikadan hediye getirecek bende onu beğendim seçeneğim de işin aslı yoktu..zaten bir tane motobotum var bi de kros çizme olsun dedim....

giyerken seni hatırlarım artık.... arkamdan gülme ama....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
TECH-3-BLACK.gif

heyt be bota gel:p

hücum bot gibi oldu kocaman ilk foto yükleyişimde:p

Emrahcığım nerde görürüz veya nerde deneriz bu yakışıklıyı.Proti de varmı acaba? Bunun markası nedir kaç para? bilgi please...
benden duymuş olma ama protiye söledim getirmiyolar! ama rakipleri ulusanda mevcut :cat:

benden duymuş olma ama protiye söledim getirmiyolar! ama rakipleri ulusanda mevcut :cat:

Niye getirmiyorlar:silent: çokmu pahalı alıcısı olmaz ellerinde kalır diyemi korkuyorlar korkmasınlar ben alırım beğenmezsem almam:wiinkk: denemem lazım.İçine sokmam lazım ayağımı rahatmı değilmi su geçirirmi geçirmezmi :silent: para verceğiz daaa denemek lazım değilmi?

Niye getirmiyorlar:silent: çokmu pahalı alıcısı olmaz ellerinde kalır diyemi korkuyorlar korkmasınlar ben alırım beğenmezsem almam:wiinkk: denemem lazım.İçine sokmam lazım ayağımı rahatmı değilmi su geçirirmi geçirmezmi :silent: para verceğiz daaa denemek lazım değilmi?

bu konuda laf pro ya düşer oda heralde okumakla yetiniyo :pale:

Ankara MT'nin yalan olan üyeleri:
Gürcell:Formu okuyup neden birşeyler yazmıyorsun:pr:
Urcolak(uğur)
Naktürk(Hüseyin)
cemalozan(Cemal)
asvaltmeleği
bart1969(doktor)
pascalnauma(çağrı)
emresen(emre)
nedenama
neyzen06(murat)
chopper delisi(Mustafa)
nerde bu kadar adam nereye kayboldular:cyclopsan
http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/44331-[mt-ankara]-26-nisan-sezon-acilis-yemegi.html

daha dün gibi sezon açılış yemeği şimdi ise sezon kapandı hüzünlendim yaaaa:salut:

para verecez biraaz az kalır servet verecez desennn...:cyclopsan

O zaman bir açılış fiyatı koy bari :) tabi özelliklerinide verirsen iyi olur. Ama yukarıda yazdığın yazıyı da hatırlatırım :(ben alırım beğenmezsem almam denemem lazım.İçine sokmam lazım ayağımı rahatmı değilmi su geçirirmi geçirmezmi para verceğiz daaa denemek lazım değilmi?) aynı şeyler geçerli değilmi :)

Emrah söylemiş, Ulusan'da varmış (ben bilmiyorum onun yalancısıyım); oraya bakabilirsiniz bu bot için. Biz bu distribütörle çalışmıyoruz ne yazık ki :)

Doğuş otomotiv ile çalışan bir yere gidip ben Focus istiyorum getirin bana diyemesiniz :p İsterseniz Jetta var ama :queen:

Levent abi Allah kısmet ederse ya buu
86037608am5cc7.jpg

yada bunu düşünüyorum
bmwmotosiklethttpwwwbmwsf2.jpg

Karaoğlanada Onur talip

yakısır süleyman agaya valla.
ama aga bunu temizlemesi zor olmazmı yav:)

çorbayı kafama dikerim ben.. o mantıkla bot da almiyim o zaman... manyamış sülüman... seni de benim gibi oruç çarptı di mi???

ayrıcana da ben de protiye gittim ufak da olsa ilk alışverişimi yaptım.... ve söz verdiğim gibi çarşamba günü de tavlalarını getiriyorum....

şimdi o botu ben para verip almıyom yeğen amerikadan hediye getirecek bende onu beğendim seçeneğim de işin aslı yoktu..zaten bir tane motobotum var bi de kros çizme olsun dedim....

giyerken seni hatırlarım artık.... arkamdan gülme ama....

aga sen işini sağlama al madem botlar beleşe geliyor sen 44 numara sipariş ver.
baktın ayagına olmadı bu hediyeyi seve seve kabul ederim valla.:queen:

Son düzenleme:
arkdaşlar duyduk dumadık demeyin süleyman abi transalp i satıp nejatalp alcakmış :queen::queen::queen: :p

:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Emrah söylemiş, Ulusan'da varmış (ben bilmiyorum onun yalancısıyım); oraya bakabilirsiniz bu bot için. Biz bu distribütörle çalışmıyoruz ne yazık ki :)

Doğuş otomotiv ile çalışan bir yere gidip ben Focus istiyorum getirin bana diyemesiniz :p İsterseniz Jetta var ama :queen:

bu ne arkadaşım bu nasıl müessese paramızla rezilmi olacaz:p

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar