[Ankara - MT]

Günaydın Millet :)

ne alıngan küçük bişi çıktın sen bea???.... bu kadar da alınılmaz ki... di mi???

doğru söz ::148:: yani pardon ama kendimi bu cevaba yazmamak için zor tuttum

dün akşamki fotolar, hayırlı olsun :mrgreen:

biraz kötü çıkmış sanırım neyse idare ederiz aartıkkk :)

Emrah verdiğin yapışkan yapışmıyo olum nasıl şey bu yawww bırak motora hiç bi yere yapışmıyooo :)

Son düzenleme:
Günaydın Millet :)

doğru söz ::148:: yani pardon ama kendimi bu cevaba yazmamak için zor tuttum

biraz kötü çıkmış sanırım neyse idare ederiz aartıkkk :)

Emrah verdiğin yapışkan yapışmıyo olum nasıl şey bu yawww bırak motora hiç bi yere yapışmıyooo :)

biraz mı bayaa bi kötü çıkmışş bu kenana yeni bir makina almak lazım....

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yokluğum fotoğraf çekiminin netliğin de bile belli oluyor dimi abilerim arkadaşlarım :p :cherry:::pembe::

Cenkay geçmiş olsun :pale: :pale: Özgenin o anda artçın olmaması sevindirici, Allah beterinden saklasın ::melek02:

Ben de doktora gittim, haftaya çarşamba MR randevusu ile ayağımdaki problem açıklığa kavuşacak diye düşünüyoruz ::153:: ::153::

Son düzenleme:
Yokluğum fotoğraf çekiminin netliğin de bile belli oluyor dimi abilerim arkadaşlarım ::blusssh:

Cenkay geçmiş olsun, Özgenin o anda artçın olmaması sevindirici, Allah beterinden saklasın ::melek02:

Ben de doktora gittim, haftaya çarşamba MR randevusu ile ayağımdaki problem açıklığa kavuşacak diye düşünüyoruz ::huuuh::

İkinize tekrar geçmiş olsun arkadaşlar

ayağında ne var hayırdır :)

benimde dişim ağrıyor osmanlıda çektrelim bugün emrahla gelinde tutun beni :) 20'lik

fesatlık yapma ufak kızdan bahsediyorummm...

bak yaa biz nededik sen çevirdin hemen

valla dünde güzeldi akşam girdik yüksele motorlarla herkes kaçıştı :)

Son düzenleme:
İkinize tekrar geçmiş olsun arkadaşlar

benimde dişim ağrıyor osmanlıda çektrelim bugün emrahla gelinde tutun beni :) 20'lik

bak yaa biz nededik sen çevirdin hemen

valla dünde güzeldi akşam girdik yüksele motorlarla herkes kaçıştı :)

aferen size.. ben de eve girdim ve hanıma çaktırmadan uyudum kızmasın diyee...::shhh::

:silent: abi burdaki ufak kız sıfat tamlamasına alınmam gerekiyor mu:p

onu söylememi ne bekliyrosun ki.. havadaki bulut bile snin alınman için yeterli di mi???

allan ufaaa..... geziye gel mutlaka köle lazım...

Son düzenleme:
aferen size.. ben de eve girdim ve hanıma çaktırmadan uyudum kızmasın diyee...::shhh::

onu söylememi ne bekliyrosun ki.. havadaki bulut bile snin alınman için yeterli di mi???

:cat: inşallah abi ama siz 150'yle giderken ben gelene kadar sofra kurulmuş olur zaten :p ee gelince de iştirak ederim tabi muhabbete:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İkinize tekrar geçmiş olsun arkadaşlar.

Ayağım şişmişti, çarpma burkma hatırlamıyorum :silent: Bileğim yokmuş gibi tombik bir ayakla geziyorum :p :cherry:

İşte bunun sebebini bulmaya çalışıyoruz :rendeer:

Akşam üstü Osmanlı İş Merkezine gelirseniz haberleşelim, dişçi koltuğunda seni bağırırken görmeyi çok isterim :)

Hazır aklıma gelmişken sorayım, Keçiören de Yunus Emre Caddesi size yakın mı, ne tarafta, tarif eder misin :silent:

Dün iş yerimde olduğum için womenriders ürünlerimin geldiği kargo, Aras Kargo Etlik şubesine bırakılmış :salut:

Son düzenleme:
Ayağım şişmişti, çarpma burkma hatırlamıyorum :silent: Bileğim yokmuş gibi tombik bir ayakla geziyorum :p :cherry:

İşte bunun sebebini bulmaya çalışıyoruz :rendeer:

Akşam üstü Osmanlı İş Merkezine gelirseniz haberleşelim, dişçi koltuğunda seni bağırırken görmeyi çok isterim :)

Hazır aklıma gelmişken sorayım, Keçiören de Yunus Emre Caddesi size yakın mı, ne tarafta, tarif eder misin :silent:

Dün iş yerimde olduğum için womenriders ürünlerimin geldiği kargo, Aras Kargo Etlik şubesine bırakılmış :salut:

Evet yunus Emre Caddesin de oturuyorum zaten

Aşağı eğlence dört yoldan(Etlik İş merkezi) yolundan incirliye doğru çıkan yoll
Aras kargoda çıkarken sağda

YAMAHA YBR 125 - 180 KM HIZ

tamamen kendi eserim buyrun izleyin

http://www.timsah.com/Yamaha-Ybr-125-180-KM-HIZ/C0QrrYmB_Vl

birdahaki sefere dijital makinayla dolaşırım :bounce:
gece vakti telefon kamerası okadar çektiğine dua edin :queen:

bu arada yükselde onlara uysak uçacas, kaldırımdan falan zıplıyolardı :silent: chopper la zıplanmıyo malesef :cherry:

valla bende direk girdim babam anlamasın diye baktım belkiyoo :)
yanlız bir ara kaska kızdı sanırım alınca eve nasıl götürcem bakalım

birdahaki sefere dijital makinayla dolaşırım :bounce:
gece vakti telefon kamerası okadar çektiğine dua edin :queen:

bu arada yükselde onlara uysak uçacas, kaldırımdan falan zıplıyolardı :silent: chopper la zıplanmıyo malesef :cherry:

evet bencede bi almadın dijital foto makinesi gruba lazım aaa olmuyo böleee

Son düzenleme:
var var , bidahakine getiririm. bu arada dünki muhabbetten sonra eve dönerken hız denemesi yapayım dedim çetin emeç bulvarında 4. vitesde 100 e çıktı yol bitti basamadım zaten daha fazla motorun üzerinde 2 kişi vardı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar