kaza yapmayn motorcu yoktur; henüz yapmamış motorcu vardır

başlık forumda bi arkadaşın imzasıydı ya kim olduğunu şimdi hatırlayamıyorum. sonuç olarak ben de bu söze uyarak ilk ciddi kazamı bu sabah yenikapıda yaptım. ciddi dediysem kolda ve bacakta bikaç çürükle atlattım çok şükür. lakin ön cam parçalandı, depo biraz hasar gördü, vs. yani o karmaşada o kadarını farkedebildim. nese kısacası size soracağım şey avrupa yakasında depodaki eziği düzeltip boyayacak bi yer tarif edebilir misiniz. şimdiden çok teşekkür ederim.

tekeriniz düz bassın ve asla korumasız yola çıkmayın!

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum. En kötüsü bu olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kawa en 500..
almak istediğim tek motor şu anda..
geçmiş olsun dostum :rendeer:

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. lakin şu tamir olaylarından (nerde nasıl yapılır) hakkaten bihaberim. bu kardeşinize bi yol gösterirseniz aacaip müteşekkir olurum...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende arkadaşların söylediği geçmiş olsun dileklerine katılıyorum. ancak benim de istanbul avrupa yakasında bilediğim bir usta yoktur

saygılar

Maslak ORganize SAnayide Moto Color.. Hasan Azman Ustaya bir Danış derim ben.. Bİraz Fiyatlıdır ama yaptıgı işçiliği orjinalinden ayırmak zordur... Gerçi Race grenajları falan boyuyor ama seninde işini yapabilir.. ayrıca normal bir kaportacıda senin işini görür aslında ..

geçmiş olsun, hakkaten de başlık oldukça yerinde olmuş, bunu bilerek donanımlı sürmek gerek :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar