oke :cherry: yarın uğrucam ozaman, belki akşam toplatıyada gelebilirim.:bounce:
vayy para baya var heralde artçıya en babasından kask falan
oke :cherry: yarın uğrucam ozaman, belki akşam toplatıyada gelebilirim.:bounce:
vayy para baya var heralde artçıya en babasından kask falanben daha kendime alamadım artçıyı bırak
o kaskı kendime alıcam artçıya benimkini vericem :queen: yok serdar yaa ne parası 4. kredi kartının limitini kullanıcam diger 3 ü agzına kadar dolu :cherry:
Bu arada en babasından alacagımı kim dedi :bounce:
o kaskı kendime alıcam artçıya benimkini vericem :queen: yok serdar yaa ne parası 4. kredi kartının limitini kullanıcam diger 3 ü agzına kadar dolu :cherry:
Bu arada en babasından alacagımı kim dedi :bounce:
iyi bakalım öle yap bende alcam inşallah bir arıza çıkmazsa
ee iyi kask almak lazım iyide ilgileniyolar sağolsunlar insan en güzelini almak istiyor
markasına göre değişiyor kaliteli bir şey mi istiyorsun :silent:ya bu arada zincir spreyi kaç lira ? (çok ciddi soruyorum)
markasına göre değişiyor kaliteli bir şey mi istiyorsun :silent:
teşekkürler.. kolu kırılmış 6 yerinden .. platin falan takmışlar ama arkasında hanımı falan var ona bişi olmamışş..
bak bak bak.. şimdiden satış teknikleri öğrenilmiş.. süper.....
markasına göre değişiyor kaliteli bir şey mi istiyorsun :silent:
gidecegin zaman haber ver beraber gidelim.
ya bu arada şimdi aklıma geldi benim ne ehliyet var ne ruhsat :queen::bounce::cherry:r::mrgreen:
geçmişler olsun Allah beterinden korusun çabucak iyileşir ve son kazası olur inşallah
aman kimsenin başına gelmesin amin....
ne öğrenmesi zaten biliyordum tirilyonluk emlak satıyordum 20 - 30 liralık yağın satışından ne olur![]()
:silent: bilmiyorum ki yani kafi derecede kaliteli yada ne bilem dükkana geldiğimde fikir alırım kısmet olursa akşam ordayım:cherry:
aynen öyle :wiinkk: kabus müşterileri dövüyoruz bizyani diyordun ki trilyonluk da olsa 30 luk da olsa aynı ciddiyette satarım.... vayyy beaaa.... dur ben bi dükkana gelimd e sana kabus yapim....
bekleriz efem motorunuzun markası nedir acaba
aynen öyle :wiinkk: kabus müşterileri dövüyoruz biz![]()
bekleriz efem motorunuzun markası nedir acaba
şimdi ehliyet yok derken hiç mi yok unuttun mu??
öyle binme yaaa bak cevirme olur alırlar motoru üst üste atıyolar çizilir kırılır üzülürsün
honda cbr 125 R Repsol![]()
ruhsatı çıkartmadan zorunlu trafik sigortası yapılır ama zorunlu trafik sigortası olmadan ruhsatı çıkartamazsın :wiinkk: Bizim steril Süloya söyleyelim yapsın hemen sana zaten pahalı bir şey değil ve önemli 1 ayı geçirdiysen cezalı normalde 30 -35 civarında bir şeyya b sınıfı ehliyet var a2 içinde sınava girdim sertifikayı çıkarttım falan ama ehliyeti çıkarmadım daha :cherry: Ruhsat konusunda da noterden satışını aldım ama ruhsat ı çıkarttırmadım henüz
bu arada zorunlu trafik sigortasını yaptırmadan ruhsat ı çıkarttırabiliyomuyuz ?
ya bu arada zincir spreyi kaç lira ? (çok ciddi soruyorum)
ya b sınıfı ehliyet var a2 içinde sınava girdim sertifikayı çıkarttım falan ama ehliyeti çıkarmadım daha :cherry: Ruhsat konusunda da noterden satışını aldım ama ruhsat ı çıkarttırmadım henüz
bu arada zorunlu trafik sigortasını yaptırmadan ruhsat ı çıkarttırabiliyomuyuz ?
çok ciddi sorularınız için 0312 220 02 24![]()
telefonla olmaz bi tek.. güzel bi web sayfası yapalım size...