[Ankara - MT]

vayy para baya var heralde artçıya en babasından kask falan :) ben daha kendime alamadım artçıyı bırak

o kaskı kendime alıcam artçıya benimkini vericem :queen: yok serdar yaa ne parası 4. kredi kartının limitini kullanıcam diger 3 ü agzına kadar dolu :cherry:
Bu arada en babasından alacagımı kim dedi :bounce:

o kaskı kendime alıcam artçıya benimkini vericem :queen: yok serdar yaa ne parası 4. kredi kartının limitini kullanıcam diger 3 ü agzına kadar dolu :cherry:
Bu arada en babasından alacagımı kim dedi :bounce:

iyi bakalım öle yap bende alcam inşallah bir arıza çıkmazsa
ee iyi kask almak lazım iyide ilgileniyolar sağolsunlar insan en güzelini almak istiyor

iyi bakalım öle yap bende alcam inşallah bir arıza çıkmazsa
ee iyi kask almak lazım iyide ilgileniyolar sağolsunlar insan en güzelini almak istiyor

gidecegin zaman haber ver beraber gidelim.

ya bu arada şimdi aklıma geldi benim ne ehliyet var ne ruhsat :queen::bounce::cherry::pr::mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
teşekkürler.. kolu kırılmış 6 yerinden .. platin falan takmışlar ama arkasında hanımı falan var ona bişi olmamışş..

geçmişler olsun Allah beterinden korusun çabucak iyileşir ve son kazası olur inşallah

bak bak bak.. şimdiden satış teknikleri öğrenilmiş.. süper.....

ne öğrenmesi zaten biliyordum tirilyonluk emlak satıyordum 20 - 30 liralık yağın satışından ne olur :p

Son düzenleme:
gidecegin zaman haber ver beraber gidelim.

ya bu arada şimdi aklıma geldi benim ne ehliyet var ne ruhsat :queen::bounce::cherry::pr::mrgreen:

şimdi ehliyet yok derken hiç mi yok unuttun mu??
öyle binme yaaa bak cevirme olur alırlar motoru üst üste atıyolar çizilir kırılır üzülürsün

geçmişler olsun Allah beterinden korusun çabucak iyileşir ve son kazası olur inşallah

aman kimsenin başına gelmesin amin....

ne öğrenmesi zaten biliyordum tirilyonluk emlak satıyordum 20 - 30 liralık yağın satışından ne olur :p

yani diyordun ki trilyonluk da olsa 30 luk da olsa aynı ciddiyette satarım.... vayyy beaaa.... dur ben bi dükkana gelimd e sana kabus yapim....

Forumdan Uzaklaştırıldı
:silent: bilmiyorum ki yani kafi derecede kaliteli yada ne bilem dükkana geldiğimde fikir alırım kısmet olursa akşam ordayım:cherry:

bekleriz efem motorunuzun markası nedir acaba

yani diyordun ki trilyonluk da olsa 30 luk da olsa aynı ciddiyette satarım.... vayyy beaaa.... dur ben bi dükkana gelimd e sana kabus yapim....
aynen öyle :wiinkk: kabus müşterileri dövüyoruz biz :p

Son düzenleme:
şimdi ehliyet yok derken hiç mi yok unuttun mu??
öyle binme yaaa bak cevirme olur alırlar motoru üst üste atıyolar çizilir kırılır üzülürsün

ya b sınıfı ehliyet var a2 içinde sınava girdim sertifikayı çıkarttım falan ama ehliyeti çıkarmadım daha :cherry: Ruhsat konusunda da noterden satışını aldım ama ruhsat ı çıkarttırmadım henüz :)

bu arada zorunlu trafik sigortasını yaptırmadan ruhsat ı çıkarttırabiliyomuyuz ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
honda cbr 125 R Repsol :p

motul öneriyoruz efem :wiinkk:

ya b sınıfı ehliyet var a2 içinde sınava girdim sertifikayı çıkarttım falan ama ehliyeti çıkarmadım daha :cherry: Ruhsat konusunda da noterden satışını aldım ama ruhsat ı çıkarttırmadım henüz :)

bu arada zorunlu trafik sigortasını yaptırmadan ruhsat ı çıkarttırabiliyomuyuz ?
ruhsatı çıkartmadan zorunlu trafik sigortası yapılır ama zorunlu trafik sigortası olmadan ruhsatı çıkartamazsın :wiinkk: Bizim steril Süloya söyleyelim yapsın hemen sana zaten pahalı bir şey değil ve önemli 1 ayı geçirdiysen cezalı normalde 30 -35 civarında bir şey

hayır... sigortayı ve trafik muayenesini yaptırmadan ruhsat yok

çok ciddi sorularınız için 0312 220 02 24 :p

telefonla olmaz bi tek.. güzel bi web sayfası yapalım size...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar