- Konu Yazar
2008 model 3000 bakımı yapılmış kırmızı başlıklı kız
yanında Tiger eksoz, orjinal eksozu ve üstünde takılı olan Devil eksoz..
Bide İtalyan işi VEMAR kask..
cillop gibi tertemiz bir makina Allah nazarlardan korusun inşallah..
Macera, geçen hafta başladı bir ilan vardı ve makina çok temız gorunuyordu, ama ben izmirde makina Çorludaydı.. satan arkadaş yeni alacağı makina satılacağı için aciliyetten makinasını satmak istiyordu ve ben teklifimi yaptım kabul etti..
Ama tabiki makinaya bakmak lazımdı tek aklıma gelen TEKİRDAĞ MT oldu..
Ve Allah binkere razı olsun EXTREAMA ve By_Star emrah ve özer arkadaşlarım olaya el attılar. Burdan Emraha Özere ve USTAMIZ EROL abiye çok ama çok tşk ediyorum :rendeer:
motoru satacak arkadaş lüleburgaza motoru emrahın yanına götürdü.. erol abi yani ustası makinayı test etti bindi baktı ve al onayını verdikten sonra tamamdır dedim.
PAzartesi akşamı 22,30 da Çorlu otobüsüne binmem ile başladı...
Salı sabahı 7,30 da Çorludayım..
Satıcı ile buluştuk motoru bende gördükten sonra 9a noter açılır açılmaz alım satım işini hallettik..
Ve iş dönmeye geldi
Her ihtimale karşı mont ve kask vardı
600 km ççorlu ve izmir.. valla çokta gözüm korkuyordu yoldan çünkü gece geldim ve gece hiç uyuyamadım otobüste
r:
nitekim 11.00 de hakiki koç izmir arabası geldi. ama bu sefer motor sığmadı altına battaniye atıp yan yatırarak motoru 4 kişi kaldırdık ve koyduk..
izmire gelesiye kadar her girdiğimiz çukurda şöföre selam iletiyordum =))
ni tekim izmire vardım akşam ve motoru indirdiğimde tırnak kadar bi çizik bile yoktu çok şükür..
Merak edenler için motor taşıma ücreti 100 ytl ye anlaştık.
ve resimler.. resimler biraz aceleye geldi şimdi çektim daha iyilerini eklerim :cat:
Allah hepimize Kaza bela göstermesin insallah, yüce rabbim olmayanlarada nasip etsin :rendeer:
bonus hediye olarak eksoz videosu

yanında Tiger eksoz, orjinal eksozu ve üstünde takılı olan Devil eksoz..
Bide İtalyan işi VEMAR kask..
cillop gibi tertemiz bir makina Allah nazarlardan korusun inşallah..
Macera, geçen hafta başladı bir ilan vardı ve makina çok temız gorunuyordu, ama ben izmirde makina Çorludaydı.. satan arkadaş yeni alacağı makina satılacağı için aciliyetten makinasını satmak istiyordu ve ben teklifimi yaptım kabul etti..
Ama tabiki makinaya bakmak lazımdı tek aklıma gelen TEKİRDAĞ MT oldu..
Ve Allah binkere razı olsun EXTREAMA ve By_Star emrah ve özer arkadaşlarım olaya el attılar. Burdan Emraha Özere ve USTAMIZ EROL abiye çok ama çok tşk ediyorum :rendeer:
motoru satacak arkadaş lüleburgaza motoru emrahın yanına götürdü.. erol abi yani ustası makinayı test etti bindi baktı ve al onayını verdikten sonra tamamdır dedim.
PAzartesi akşamı 22,30 da Çorlu otobüsüne binmem ile başladı...
Salı sabahı 7,30 da Çorludayım..
Satıcı ile buluştuk motoru bende gördükten sonra 9a noter açılır açılmaz alım satım işini hallettik..
Ve iş dönmeye geldi
Her ihtimale karşı mont ve kask vardı
nitekim 11.00 de hakiki koç izmir arabası geldi. ama bu sefer motor sığmadı altına battaniye atıp yan yatırarak motoru 4 kişi kaldırdık ve koyduk..
izmire gelesiye kadar her girdiğimiz çukurda şöföre selam iletiyordum =))
ni tekim izmire vardım akşam ve motoru indirdiğimde tırnak kadar bi çizik bile yoktu çok şükür..
Merak edenler için motor taşıma ücreti 100 ytl ye anlaştık.
ve resimler.. resimler biraz aceleye geldi şimdi çektim daha iyilerini eklerim :cat:
Allah hepimize Kaza bela göstermesin insallah, yüce rabbim olmayanlarada nasip etsin :rendeer:
bonus hediye olarak eksoz videosu

Son düzenleme: