aldım leventçim sağol diğer resimleri [email protected]'a atarmısın
görüşürüz
görüşürüz
gerçektende güzel bir gezi olmuş :cat: inşallah bende yakın bir zamanda muğla MT ailesine katılıyorum umarım benide kabul edersiniz saygılarımla....
Eski günlerdeki gibi Muğla MT formuna kavuşuyor.Çok güzel gezi yaptınız ,bende söğüt gölgesinde bebek bakıcılığı yaptım. Sonraki gezide görüşmek üzere.
Eski günlerdeki gibi Muğla MT formuna kavuşuyor.Çok güzel gezi yaptınız ,bende söğüt gölgesinde bebek bakıcılığı yaptım. Sonraki gezide görüşmek üzere.
muğla mt nın böyle gezilerini gercekten özlemiştim şahinim seni de tekrar görmek güzel böyle güzel gezilerin devamını temenli ederim
Antep den selamlar.....
Teşekkür ediyoruz servan...Diğer gezilerde bu konuya biraz daha dikkat edeceğiz![]()
seneye bizim ekibi ikna edersem ege ve akdeniz turu yapacağız bakarsınız muğlaya bir bardak çayınızı içmeye uğranız.
Mutlaka gelin, gölgede 40 güneşte kimbilir belki 50-55 derece sıcakta tam koruma ile motora binmenin keyfine varacaksınız.:cherry:Bekleriz efendim bekleriz:queen::queen::queen:
kapri ve sandaletle motoru kulanan o arkadaşımıza hayran kaldım(arkadaşım kapri giyip üzerine dizlik takman seni korumaz bilgine)
Tanercim teşekkürler. İzmir Marmaris arasi yakın 280 KM sabah erken kalkarsan geziye yetişirsin.
Bilgin'e selamlar...:rendeer:
selam muğla mt çok güzel bir gezi organize etmişsiniz. yalnız arkadaşlar resimlere dikkat ettimde sadece yamahaa mt03 kullanan arkadaşta koruma var diğer hiçbir arkadaş tam korumaya gerek duymamış. yalmış anlamayında çokmu güveniyorsunuz sürücülüğünüze yoksa azraille oyunmu oynuyorsunuz.
bizler istanbul mt olarak son 2 ay içerisinde bir arkadaşımızı motor kazasında kaybettik 3 arkadaşımızda ciddi anlamda yaralandı. motoru yatırıpta asfalt yanığıyla kurtulanların sayısını dahi bilmiyorum. acemiliğimizden sanmayın tüm kazalarımızı hepimizde yıllardı bu makinaları kullanırız.
söylediklerimi yanlış anlamanızı istemem benim tepkim sadece son iki ay içerisinde yaşadığımız üzücü olayların etkisi.
unutmadan 15 gün önce istanbul-ayvalık gezimde full koruma olasına rağmen ellerim ve ayaklarım resmen dondu. kapri ve sandaletle motoru kulanan o arkadaşımıza hayran kaldım(arkadaşım kapri giyip üzerine dizlik takman seni korumaz bilgine)
hepinize daha dikkatli ve keyifli sürüçler diliyorum