walla kendileri ßilirler niye gelmediniz diye trip atmasınlarda naparlarsa yapsınLar
:queen::queen::queen::queen:giden gitsin sorun yok bizim buluşmamız 13 09 2008 böyle yazıyor:bounce::bounce::bounce::bounce:
walla kendileri ßilirler niye gelmediniz diye trip atmasınlarda naparlarsa yapsınLar
:queen::queen::queen::queen:giden gitsin sorun yok bizim buluşmamız 13 09 2008 böyle yazıyor:bounce::bounce::bounce::bounce:
pazartesi konya yolculuğu var ben gelemiyorum sizlere iyi eğlenceler.
mekanı bulamayınca deli danalar gibi dolanırım valla bn oralardaneyse canım uzatmıyım bn sigarayı vapurda içerim bnde ya
yavuzhan sigara yasaklanmış vapurda unuttun galiba o kahvaltı günü nasıl içeri kaçtığımızımotordan inince içersiniz artık
![]()
o gün kahvaltıya iştahım kapanmasın die içmedim vapurda sigara yoksam arabalı vapurda aracının içinde içmek serbest e bizim araclarda üstü acık olduguna göre ooooohhhh:cat::cat::cat:
pazartesi konya yolculuğu var ben gelemiyorum sizlere iyi eğlenceler.
Ümmet abim sağsalim git sağsalim gel inşallah
o gün kahvaltıya iştahım kapanmasın die içmedim vapurda sigara yoksam arabalı vapurda aracının içinde içmek serbest e bizim araclarda üstü acık olduguna göre ooooohhhh:cat::cat::cat:
demekki haftaya vapurda tüttürüces ama toplu gidilceği için sigara dumanını yangın sanmasınlar neyse egzos dumanı deyip kandırırıs artık![]()
demekki haftaya vapurda tüttürüces ama toplu gidilceği için sigara dumanını yangın sanmasınlar neyse egzos dumanı deyip kandırırıs artık![]()
egzos dumanı cok zekice valla :cat:
egzos dumanı cok zekice valla :cat:
DeSene nickimin hakkını veriyorum :queen:
anlamı : Şeytani zekaya sahip melek :queen::queen::queen:
DeSene nickimin hakkını veriyorum :queen:
anlamı : Şeytani zekaya sahip melek :queen::queen::queen:
:cat::cat::cat:
ne qünaydını eraycım öqlen oldu![]()
kardesimin bi haftasonu var dokunmayıngünaydın eraycım günaydın :rendeer:
yoo abicim sen moralini bozma ben yedim, yada öyle göründümarkadaşlar Burak ın durumunu biliyorsunuz, bugün benim onlarda olmam lazım, size iyi eğlenceler..
saat 6 da olsa yani 2 saat geri alınsa 4 kişi gelirdik ama kısmet değilmiş =)