ŞanlıUrfa'da Deprem Oldu..Korkulacak Bir Şey Yok..

Yaklaşı 15 dakika (saat 05:20) önce ŞanlıUrfa merkezde 1er dakika aralıklarla 2 defa deprem oldu..:pale:
Şuana kadar herhangi bir can ve mal kaybının olmadığını biliyorum..:silent:

Halkın büyük bir bölümü o saatte (05:20) Ramazanlık durumundan ötürü sabah namazı sebebiyle
uyanıktı..Bulunduğum semtte bir anda binalardan vatandaşlar balkonlara çıktı..:pale:
Kısa süreli bir panik yaşandı..:pale:Bunu sizlerle paylaşmak istedim..:cat:

ŞanlıUrfa halkına büyük geçmiş olsun...:rendeer:

.
Haberi internete düşmüş şimdi..
[EK]03 09 2008 07:11
Merkez üssü Adıyaman'ın Samsat İlçesi olan 5.1 büyüklüğündeki deprem Şanlıurfa'da da paniğe yol açtı.

Saat 05.20 sıralarında gerçekleşen deprem ve ardından yaşanan artçı sarsıntılar nedeniyle korkuya kapılan
Şanlıurfalıların büyük bölümü binaları terk edip, sokağa döküldü.

Sabah saatlerinde birçoğu yataklarında olan vatandaşlar, 5,1 büyüklüğündeki sarsıntı ile uyanmak zorunda kaldı.
Deprem korkusu ile kendilerini sokağa atanlar çocuklarıyla birlikte parklara akın etti. Birçok vatandaşın evlerine girmeye
korktuğu sarsıntının kentte herhangi bir hasara yol açıp açmadığı ise güvenlik güçlerince araştırmaya başladı.

Artçı sırasında evde ayağı kayarak yaralanan yada olayın şokundan dolayı rahatsızlanan 6 kişi Şanlıurfa’daki
hastanelerde tedavi altına alındılar
[/EK]

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Geçmiş olsun.Herhangi bir kayıp olmaması sevindirici

gecmiş olsun...

bununla ilgili topic acıcaktm aslında...

istanbuldada bekleniyomus...

bi herif 17 agustosuda bilmiş.. bunun dısında dunyadaki bicok depremide onceden biliomnus..

tamamen gunes we bulutlarn hareketine gore falan filan...

15 eylule kadar istanbulda 8 siddettinden buyuk olcakmıs falan ...

adamın asıl dedigi.. buyuk ıhtımal 15 eylule kadar olcak...

olmasa bile 2008senesınde olucagı kesin..

Urfa Halkına Büyük Geçmiş Olsun Allah Bu Ülke Halkını Depremden Korusun İstanbulda DEPREM Olmasını Düşünmek Bile İstemiyorum Ama Bu Bir Gercek Eninde Sonunda Olacak.
Ne Yapsak Ne Etsek De Biz Motosiklet Kullanıcıları Olarak Bir Faydamız Olsa Eskiden Olduğu Gibi Birer Telsizmi Edinsek.
Nasıl Organize Olsak.

Haberi yazılmış şimdi...:mrgreen:
http://www.haber7.com/haber/20080903/Sanliurfada-deprem-panigi.php

[EK]03 09 2008 07:11
Merkez üssü Adıyaman'ın Samsat İlçesi olan 5.1 büyüklüğündeki deprem Şanlıurfa'da da paniğe yol açtı.

Saat 05.20 sıralarında gerçekleşen deprem ve ardından yaşanan artçı sarsıntılar nedeniyle korkuya kapılan
Şanlıurfalıların büyük bölümü binaları terk edip, sokağa döküldü.

Sabah saatlerinde birçoğu yataklarında olan vatandaşlar, 5,1 büyüklüğündeki sarsıntı ile uyanmak zorunda kaldı.
Deprem korkusu ile kendilerini sokağa atanlar çocuklarıyla birlikte parklara akın etti. Birçok vatandaşın evlerine girmeye
korktuğu sarsıntının kentte herhangi bir hasara yol açıp açmadığı ise güvenlik güçlerince araştırmaya başladı.

Artçı sırasında evde ayağı kayarak yaralanan yada olayın şokundan dolayı rahatsızlanan 6 kişi Şanlıurfa’daki
hastanelerde tedavi altına alındılar
[/EK]

Abi günaydın.Biz(Gaziantep'liler) de sallandık.Biraz korktuk ama Allah'a şükür birşey olmadı.Allah bununla geçmiş etsin.

Geçmiş olsun Murat abi. O bölgede ufak bir fay hattınız var. :)

Bizim zamanımızda da sallardı. Ama bu kadar büyük deprem yaratmamıştı... :cyclopsan

bizim burayı gaziantebi'de iyi salladı 2 defa. uykudan uyandım noluyor beni kim sallıyor diyorum baktım deprem oluyor büyük geçmiş olsun

Abicim Ve Tüm Vatandaşlarımıza geçmiş olsun... DEvamı gelmez inşallah ...

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun :pale: Doğal afetlerden feci tırsan biri olarak Allah göstermesin diyorum başka da bişii demiyorum :pale:

Geçmiş olsun umarım daha farklı bölgelerde yaşanmaz,bununla geçer gider.

GEÇMİŞ OLSUN...... :rendeer: Umarım tekrarlamaz... :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar