Özer, haksızlık yapma. Sende de GSR var sanırım, öyle hatırlıyorum. En son ölçümlü gezimde 2100 km'yi 100 küsür litre ile gelmiştim. 90-110 km/h hızda. Ama otobanda filan basarsan, üstüste 160-180, o zaman içiyor hakikaten.
ER6 ile GSR'yi karşılaştırmak gerekirse oldukça farklı motorlar bunlar, her ikisini de sürdüm. GSR, Kawasaki'den oldukça güçlü. Suspansiyon ve frenleri çok farklı. Inline 4 silindir değişik birşey tabii. GSR supersportlara yakın, ER6 ise (biraz abartı ile) YBR'ye...
neye göre gsr supersprta yakında er6 ybr ye yakın anlayamadım
GSR 600 yakıt tüketimi biraz fazla ER6-N'e göre tabiyki, bu tarz bir kıyas zaten bu iki motor için uygun değil fakat sen performans,güç,çeviklik sağlam bir viraj çizgisine ait bir motor istiyorum dersen ER6-N'inin GSR'nin yanında YBR gibi kalıcağını söyleyebilirim çok farklı motorlar.
ciddi yazdığınızı sanmıyorumkesinlikle katılıyorum... bu ER6-N denen motorda; performans, güç, çeviklik, sağlamlık, dürüstlük, ar, namus, şeref, haysiyet,onur... hiç bişi yok. YBR gibi kalır denmiş ama; YBR bu motoru her türlü yer, son hızda da hızlanmada da.
ER-6' nın ise, yine kullanıma göre ortalama 170 - 210 ykr arası yaktığı söyleniyor.
kesinlikle katılıyorum... bu ER6-N denen motorda; performans, güç, çeviklik, sağlamlık, dürüstlük, ar, namus, şeref, haysiyet,onur... hiç bişi yok. YBR gibi kalır denmiş ama; YBR bu motoru her türlü yer, son hızda da hızlanmada da.
GSR 600 yakıt tüketimi biraz fazla ER6-N'e göre tabiyki, bu tarz bir kıyas zaten bu iki motor için uygun değil fakat sen performans,güç,çeviklik sağlam bir viraj çizgisine ait bir motor istiyorum dersen ER6-N'inin GSR'nin yanında YBR gibi kalıcağını söyleyebilirim çok farklı motorlar.
Şaka demi bu saka :queen: Amma abartmıssın hee yok daha neler son hızda da hızlanmada da YBR yer haa yuhh daha nelerr: Ayrıca "performans, güç, çeviklik, sağlamlık yok" bunlarada katılamıyacagım..
Valla GSR600 fazla yaktıgını bende duymustum bu segmentde sanırım 4 silindirli Naked larda en az yakan ıyı ayarlı ( Seknron ayarı Bujıler HAva Filtresi vs ) FZ6 dir..
sen bigun gel bizim marvla bi cık yola onda er-6 var nereye istersen ama ole bosa olmaz acık solıyım gsr'nin yedek anahtarını flnda getir yanında eger cesaretin varsa
snr dersin ybr olsa gecerdim gsr gitmiomus die:wiinkk:
yuh yani çin motorlarına bile bunlar denmiyorduybr 125 nereeeee kawa er 6 nere
nasıl bi yetişme tarzınız var
nelerle beslendiniz
kafa yapınızda bir problem mi var
küçükken ciddi hasarlar verici kazalar geçirdiniz mi
:queen: şaka bi yana çok abartılmış bea bu kadarıda haksızlık