[MT İstanbul] Önce kahvaltı sonra Anadolu Kavağı gezisi fotoğrafları

tşk ederiz abim ßizimkisi geçti qitti ßile sadece ağrı kaldı oda rüzgardan sanırım işi astım bu qün :D:D:D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tşk ederiz abim ßizimkisi geçti qitti ßile sadece ağrı kaldı oda rüzgardan sanırım işi astım bu qün :D:D:D

evet yaa tekrar geçmiş olsun :rendeer: ama içinizdeki hayvan sevgisini yitirmeyin lütfen :p bizim eve de sürekli kedi giriyo camdan bana da bu yüzden böğğg geldi ama yine de çok tewiyorum yaa :mrgreen:

ne corbası et parası bile cıktı:queen::queen:

Ayıp olmuyo mu canım kardeşim ne parası yahu insanlık namına iki bişii attık işte :queen: Ama aparata bakmadığım halde bana 1 ytl verdi helal olsun :queen: aklımda Cem unutmam ben böle şeyleri :queen: sana torpil geçicem bi dahakine :mrgreen:

Son düzenleme:
yeschim saol ablacım yaa kediyi sevmesemde diğer tüm hayvanları sevsem olmaz mı :D:D nasılsa milyonlarca tür mevcut ama kedi olmasın artık :(

:queen::queen::queen::queen::queen:

Ümmet abi dedik bağrımıza bastık, hayranınız dedik yan masadan meyve tabaa gönderttik gene yaranamadık :p Yanlış mı yaptık :queen: Allah hep güldürsün seni emi :rendeer:

yeschim saol ablacım yaa kediyi sevmesemde diğer tüm hayvanları sevsem olmaz mı :D:D nasılsa milyonlarca tür mevcut ama kedi olmasın artık :(

piki dinde zorlama yoktur sen bilirsin :queen:

Son düzenleme:
Gürkan abinin resimleri büyütmek için üzerine tıklayın. Bendekileri de akşama koyarım.

Son düzenleme:
cadı ve katılan arkadaşlar güzel bir gündü herkese teşekkür
en çok cadıya teşekkür:rendeer:

ortam güzel :)

Caglacigim,tum emeklerin icin cok tesekkur ederim...Herhangi bir kisiye herhangi bir kusurumuz oldu ise affedin,hakkimiz gecti ise helal olsun.
Yeni gezilerde gorusmek uzere... (Cadi ben gorevi sana birakiyorum,istifami verdim organizatorluk baaminda.:cherry::p)

Gerçekten sayenizde güzel bir Pazar geçirdik. Organizasyonun gerçekleşmesini sağlayan bütün arkadaşlara kendim ve eşim adına çok teşekkür ederiz.:) Çağla Hanım, herşeyin mükemmel olması için o koşuşturmalarınıza özellikle teşekkür ederiz. Sevgiler.

Son düzenleme:
Kuyucadısına ve emeği geçen bütün arkadaşlara bende teşekkür ediyorum. Ama ençok adlarını bilmesemde bir çifte teşekkür ediyorum. Korudan çıkıştaki ilk ışıklarda kırmızı yandığı için arkada kalan ve sonra öndeki konvoyu kaybeden sevgili Cutku yu aramak için benimle birlikte geri dönen bulamayınca en azından konvoyu yakalamam için uğraşan ve bana beylerbeyine kadar klavuzluk yapan sevimli ama adlarını bilmediğim çifte çok ama çok teşekkür ederim...

Beylerbeyinde yakaladığım ve beni aralarına alan küçük gruptaki bmw kullanan ve yine adını bilmediğim arkadaşa da teşekkür ediyorum..

Paşabahçede bana ulaşan sevgili Cutku yla karar verip konvoydan ayrıldık çünkü trafik eziyet olmaya başlamıştı. Ama görüyorum ki yaros kalesinde de manzara müthişmiş..

Trafiğin eziyet olmadığı motor kullanmanın zevkine varabileceğimiz toplantılar dileğiyle ... :)

cadı ve katılan arkadaşlar güzel bir gündü herkese teşekkür
en çok cadıya teşekkür:rendeer:

bende dönüş için teşekkür ederim ilk kez bi cruiser makinaya bindim ve zevki gerçekten bi başka racing'i daha çok seviyorum ama uzun yol yapılması gereken makinalardan biri altındaki makinada :D:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar