[MT İstanbul] Önce kahvaltı sonra Anadolu Kavağı gezisi fotoğrafları

Dersane elbet bi ara tatile girer varsa niyetin mars a çıkarım yeminle ama bu günkü gibi dımdızlak değil abi bi taraflarım buz tuttu yolda sen değil miydin yeşilköyde cafede serçe parmağımı hissetmiyorum diyen:queen::queen:

Parpline naptı acaba varabildi mi eve o motorla ya 200 le gitmiştir artık:queen::queen::queen::queen:

valla bişey olursa ara dedim aramadığına göre vardı eve bak aklıma iş koydun şimdi ramazanda olmazda bayramda heryer tatil şöyle bi gece kalmalı bi gezi ayarlarız edirneye baktık tatlı geldi ordanda çanakkale :D:D:D

gercekten ist burak kardesimizin kazası haric kusursuz bi organizasyondu, emegi gecen herkese cok ama cok tesekkurler, ilk katılımımdı ve bu dostluga gülhanla beraber hayran kaldık, sanki aylardır yıllardır hep aranızdaymısız gibi hissettik bunu hissettirdiginiz için oradaki herkese cok ama cok tesekkürler....

özellikle delipoyraz abimi:cherry: tanıdıgım için cok mutlu oldum valla :) abicim dogum günün tekrar kutlu olsun, sevdiklerinle nice mutlu yıllara inşallah...

bende baya bi resim var ama malesef makina gülhanda kaldı yarın alınca yüklerim hemen...

bunlarda benden umarım doğru yapmışımdırr

deli_ruzgarr

Öncelikle Süpürgeli Cadı'mıza çok teşekkur ederim..bu güzel organizasyonu yaptıgı için,bizi yanlız bırakmadığı için...
ve arkasında GKN (gökhan) arkadaşımzıa teşekkur ediyorum...okadar yoldan gelip bizi karşıladı...GKN gelmeseydi belkide hala sizi arıyoduk orda :queen:
çok güzel bi gei oldu gerçekten...
o Anadolu Kavağına giderken biz zorlandık sadece..(valla Tekirdağ'dan istanbula kadar geldik okadar yorulmamıstık:cherry:)
o güzel geziyi sonuna kadar beraber geçirmek isterdik ama Anadolu kavağında biraz takıldıktan sonra biz geri dönmek zorunda kaldık...daha uğrayacağımız yerler vardı...kusura bakmamışınızdır inşallah..
bu arada kaza yapan arkadaşın durumu iyidir umarım...:silent:

valla bişey olursa ara dedim aramadığına göre vardı eve bak aklıma iş koydun şimdi ramazanda olmazda bayramda heryer tatil şöyle bi gece kalmalı bi gezi ayarlarız edirneye baktık tatlı geldi ordanda çanakkale :D:D:D

Bana uyar valla akdeniz de bu aralar güzel diyolar falan ama :queen::queen:

bu sitedeki ilk buluşmam dı. we inanılmaz bi gun gecirdim tabi buragın kazasını dahil etmiorum buna keşke olmasaydı ama durumu şu an gayet iyi!

tek kelimeyle inanılmazdı
!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu sitedeki ilk buluşmam dı. we inanılmaz bi gun gecirdim tabi buragın kazasını dahil etmiorum buna keşke olmasaydı ama durumu şu an gayet iyi!

!

North_ hiç iLk gibi Durmuyodun kardeşim :) waLLa BuraK'a Çok üzüldüm :(. Bende Güvenemedim Motora Harem Den geçtim Biliosunuz Zaten Sorunluydu Motor. Geçmiş oLsun burak.

bunlarda benden umarım doğru yapmışımdırr

deli_ruzgarr

resimler çok güzel... teşekkür ederiz..

özellikle delipoyraz abimi:cherry: tanıdıgım için cok mutlu oldum valla :) abicim dogum günün tekrar kutlu olsun, sevdiklerinle nice mutlu yıllara inşallah...

bende baya bi resim var ama malesef makina gülhanda kaldı yarın alınca yüklerim hemen...

benim kadar memnun olamazsın :) umarım sizinde düğünde konvoy yapmak nasip olur... Resimleri bekliyoruzz...

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

!
evet ya benseni birazdaha ihtiyar sanıyodum :p:p:p:queen::queen::queen:

burak arkadaşıma geçmiş olsun acil şifalar dilerim:rendeer:

bu sinir yaratık poyraz abii...

ikinize ayrı ayrı dosya açıyorum :queen::queen::queen::queen:

cadı kardeşim bize böyle süper bir gün yaşattıhın için sana ve ekibine teşekkür ederim her şey süperdi kavvaltı gezi anadolu kavak yeni tanıdığım arkadaşlara herheze selam olsun dogum gününü unuttum sanma oda süperdi :rendeer:

Son düzenleme:
Burak arkadaşımıza çok üzüldüm :pale: Çok çok çok geçmiş olsun durumunun iyi olması sevindirici :rendeer: Cadı herşey mükemmeldi çok keyif aldık çok eğlendik başarılarının devamını diliyoruz :mrgreen: Poyrazım abim doğum günün tekrar kutlu olsun :rendeer: Yeni tanıdığımız tüm arkadaşlara sevgiler çok güzel bir gündü Ümmet abimizi de gördük artık gözümüz açık gitmez :queen: Kedicik vardı onun fotosu yok mu yahuu çok şirin bişiidi :) Hee unutmadan Gürkan cıım tekrar geçmişler olsun gözün nasıl olduu dünden beri sağlıkta afiyettesindir inşallah :queen:

Yeşimcimde ordaymış:pale:

sen de her zamanki gibi yoktun :pale:

Son düzenleme:
Evet cadım harika bir toplaşmaydı.. bi kaç gezilere katıldım ama bu kadar keyif almamışdım:cat:
yapmış olduğun herşey için teşekkürler emeğine ve yüreğine sağlık:rendeer:
cadılıkda ustamışsın anladık bunu:wiinkk:

Burak arkadaşımıza çok üzüldüm :pale: Çok çok çok geçmiş olsun durumunun iyi olması sevindirici :rendeer: Cadı herşey mükemmeldi çok keyif aldık çok eğlendik başarılarının devamını diliyoruz :mrgreen: Poyrazım abim doğum günün tekrar kutlu olsun :rendeer: Yeni tanıdığımız tüm arkadaşlara sevgiler çok güzel bir gündü Ümmet abimizi de gördük artık gözümüz açık gitmez :queen: Kedicik vardı onun fotosu yok mu yahuu çok şirin bişiidi :) Hee unutmadan Gürkan cıım tekrar geçmişler olsun gözün nasıl olduu dünden beri sağlıkta afiyettesindir inşallah :queen:

sen de her zamanki gibi yoktun :pale:

falcı bacı teşekkürler kediile ilgili bir kaç resim var atıcaz dün yöğmiyeyi doğrulttun bu arada :queen::queen::queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

!

falcı bacı teşekkürler kediile ilgili bir kaç resim var atıcaz dün yöğmiyeyi doğrulttun bu arada :queen::queen::queen:
evet çekildiler arkaya kuytu köşelere çorba sağlamdı :queen::queen::queen:

yaa ne olur kedi demeyin ßana hayvanları çok severim ama artık kediden nefret ediyorum nankör kedi :D:D:D:D düşürdü ßizi :D:D:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar