En sonunda aldım. CBR 600F

Merhaba Arkadaşlar

Uzun süren arayışlarımdan sonra hayalime kavuştum Tabi daha öncesinde birkaç hatalı adımdan sonra sanırım doğru motoru aldım. Hatalı adımlar: Yatak sarık dağınık vaziyette turşu bir 750 tenere Daha sonra Makinası yeni toplanmış bir BMW f650gs Artık motordan soğumaya başlamıştım. Hatta haziran ayından beri Güvenemediğim için motor almadım.

Dün ani bir karar ile (ne kadar doğru bilmiyorum tamamen şans) Atladım istanbul a gittim ve ilk gördüğüm CBR 600F i aldım 2002 model orjinal 35000 de Makinası hiç açılmamış Yağ su kaçırmayan:p Hondayı aldım geldim İnşallah adıma hayırlısı olur...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba Arkadaşlar

Uzun süren arayışlarımdan sonra hayalime kavuştum Tabi daha öncesinde birkaç hatalı adımdan sonra sanırım doğru motoru aldım. Hatalı adımlar: Yatak sarık dağınık vaziyette turşu bir 750 tenere Daha sonra Makinası yeni toplanmış bir BMW f650gs Artık motordan soğumaya başlamıştım. Hatta haziran ayından beri Güvenemediğim için motor almadım.

Dün ani bir karar ile (ne kadar doğru bilmiyorum tamamen şans) Atladım istanbul a gittim ve ilk gördüğüm CBR 600F i aldım 2002 model orjinal 35000 de Makinası hiç açılmamış Yağ su kaçırmayan:p Hondayı aldım geldim İnşallah adıma hayırlısı olur...

hayırlı olsun gerçekten doğru karar bende 98 modeli var 52 binde ama zımba gibi,bende benimkini satıp 2004 2005 inden alacağım,benim motor sorunsuz ama tipi eskidi artık,bu arada kaça aldın?

Hayırlı olsun ; 35 000 km az bi rakam değil :) ama sevdiysen sorun yok :)

Kazasız sürüşler dilerim :cat:

Hayırlı olsun dostum.Kazasız belasız kullan:cat:
Bu arada tenereye nasıl yatak sardındın yaw:silent:
Bu motor için bizim usta Africa Twin'ler gibi arızasız motordur diyordu ama tabiki acemilik varsa bilemeyeceğim:queen:

hayırlı olsun arkadaşım
Allah kaza bela vermez inşallah

Hayırlı olsun dostum.Kazasız belasız kullan:cat:
Bu arada tenereye nasıl yatak sardındın yaw:silent:
Bu motor için bizim usta Africa Twin'ler gibi arızasız motordur diyordu ama tabiki acemilik varsa bilemeyeceğim:queen:

Teşekkür ederim arkadaşlar...

Okuduysan yatak sarık aldığımı belirttim Bildiğim kadarı ile yatak sarma sebepleri: aşırı devirli kullanım ve yağsız kullanım 2. şık dediğine uyuyor ama ben motorumu yağsız kullanmam:cat:

Fotoları eklicem Fakat foto makinası yanımda değil. Yarın kesin...

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
eğer temiz binildiyse 35bin hiçbişey değil benim motor 52 binde damla yağ atmıyor

Teşekkür ederim arkadaşlar...

Okuduysan yatak sarık aldığımı belirttim Bildiğim kadarı ile yatak sarma sebepleri: aşırı devirli kullanım ve yağsız kullanım 2. şık dediğine uyuyor ama ben motorumu yağsız kullanmam:cat:

Fotoları eklicem Fakat foto makinası yanımda değil. Yarın kesin...

Ben alırken öyle olduğunu anlayamamıştım abi kusura bakmayın:cat:
Tekrardan hayırlı olsun motorunuz:cat:

Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.

hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin 35000 km hiç bişey değil arkadaşımda 98 model 900RR var 85000 km. de hala zımba gibi önemli olan nasıl binildiği ve bakıldığı...

hayırlı olsun allah kaza bela nasip etmesin

umarım motora düzgün binilmiştirde bi sorun arıza çıkartmaz sanada uzun bi süre binersin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar