önce kahvaltı sonra anadolu kavagı toplaşması :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yokum bea... yarın nete girecek ortam olmayacak.. gecede başka yerde kalcam eve gelmeyecem ordan direkt kahvaltıya geçecem... orda görüşürüzk özleyin beni e mi anacım :cherry:

abbas vakit tamam... akşam diyordun işte oldu akşam.. :cherry:

iyi bak kendine kahvaltıda görüşmek üzere :rendeer:

bırak gelmesin beni açmı bırakacanız :cherry::cherry:

ikimize dar gelir masa:queen:

tamam bacım kahvaltıda görüşürüz:rendeer:

sırf sana özel mas yaptırdım şöle en genişinden anca sıgarsın :queen:

aga çoook kalabalık yaf :D
gitmesemmi ne :)

allah cezanızı vermeye nasıl geyik yaptınız öle .....
65 sayfa
1300 bilmem kaç mesaj .... amanın bunların diline düşmeye görün :)

ben böle bişi okumadım sen yazdın mı yoksa :bounce:

Ha gayret 1500 mesajı cakana KAHVALTIDA CAY ISMARLICAM :mrgreen:

servisi sen yapcaksan kabul :p

:queen:arkadaşlar burası yeri değil ama size bişey danışmak dah doğrusu izninizi almak stiyorum motorumun egzos susturucuları çürümüş içinde parçalanmış salladığım zaman içinden demr parçaları sallanıyo içini açıp susturucuları sökücem ama ses insanları rahatsız edicek biliyorum ne yapsam yaw (yeni egzos al dediğinizi duyar gibiyim ama 3 ay sonra askerim artık motora para harcamak istemiyorum)

:queen:arkadaşlar burası yeri değil ama size bişey danışmak dah doğrusu izninizi almak stiyorum motorumun egzos susturucuları çürümüş içinde parçalanmış salladığım zaman içinden demr parçaları sallanıyo içini açıp susturucuları sökücem ama ses insanları rahatsız edicek biliyorum ne yapsam yaw (yeni egzos al dediğinizi duyar gibiyim ama 3 ay sonra askerim artık motora para harcamak istemiyorum)

birkereye mahsus olsun hadi:p
o çürüyen perdelerin tamamı degildir egzostu söküp perdelerin tamamını alırsa sen bile rahatsız olursun bırak öyle kalsın:cat:

Sana balık sözü varsa .... Bende isterem bir yerlerim düşmesin dimi aam :rendeer:

aa bi balık senden kıymetlimi ısmarlar neolucak :queen:

::146::canım sıkıldı :queen:::piloot::

belli belli senin bayagı canın sıkılıyo :p

Önceliklen oha sonralıklan yuh ! :p :mrgreen:

Bu kadar sayfa ben yokken ne konustunuz yavv :p

seni çekiştirdik :queen:

Son düzenleme:
birkereye mahsus olsun hadi:p
o çürüyen perdelerin tamamı degildir egzostu söküp perdelerin tamamını alırsa sen bile rahatsız olursun bırak öyle kalsın:cat:

doğru söylüyosun sesten ben bile rahatsız olurum ama motor çalıştığı zaman egzostan gelen sesi bi duyman lazım sanki içinde bilendır var demir övüyomuş gibi haşır haşır çok sinirlerimi bozmaya başladı :queen: acaba söküp kopan demirleri döküp gerimi taksam 3 ay daha idare eder beni :silent:

doğru söylüyosun sesten ben bile rahatsız olurum ama motor çalıştığı zaman egzostan gelen sesi bi duyman lazım sanki içinde bilendır var demir övüyomuş gibi haşır haşır çok sinirlerimi bozmaya başladı :queen: acaba söküp kopan demirleri döküp gerimi taksam 3 ay daha idare eder beni :silent:

içerdekilere çıkın almanyadan oğlum gelecek de :p

olabilir sanırım zırıltı yapıyodur o sesi keser :cat:

buluşma yaklaştıkça heyecan katsayısı artıyor, bu da klavyelere yansıyor:) daha dün 1000.mesajı kutladık 300 taneyi nası yaptınız yahu:) hastayım enerjinize, Allah eksik etmesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar