sensiz asla![]()
zati bi buluşma da ben yapıcam .. Bi organizatörlüğüm eksikti onunla tamam olucam İnşallah
sensiz asla![]()
denemedim sanma :queen: egzosu söktm oyanı salladım buyanı salladım avuda kaldırdım ama yok nafile ille beni kesip öyle dökceksin diyo :queen:
zati bi buluşma da ben yapıcam .. Bi organizatörlüğüm eksikti onunla tamam olucam İnşallah![]()
biz gelmek istiyoruz nerede bulusabiliriz birisi karşılasın biziÖzelden ulaşın
![]()
hepinize iyi geceler sohbetiniz bol olsun,yarın istanbula yolculuk var yatma vakti geldi akşam okuldan bağlanırım artık.
hayırlı yolculuklar ümmet amca :rendeer:
ya avrupa yakasından kimler gelecekse biz tekirdağ silivri kumburgaz istikametinden gelicez.devamında merter mecidiyeköy falan o civarlarda olabilri. sefköy olabilri.
hepinize iyi geceler sohbetiniz bol olsun,yarın istanbula yolculuk var yatma vakti geldi akşam okuldan bağlanırım artık.
selçuk daha öncede söyledim çay+ motorunla tur![]()
servisi sen yapcaksan kabul![]()
arkadaşlar ben gitti sohbetiniz bol olsun iyi geceler:rendeer:
Motorum sana feda olsun abim :mrgreen: Hatta senın motorla takasa bıle gırerım uste 500 ytl ver yeter dahada baska bısey ıstemıcem :mrgreen:
Servismi :cyclopsan O da ney nasıl yapılır yıyılırmı ıcılırmı neye benzıyor :silent:
yooo hiçde öle deel hergün görüyoz seni![]()
senin süpürge kaç cc ?
gelmeme şansınız yokkikarar çoktan verildi :bounce:
bi becerebilsem neler ekliycem de :queen:
fotograf sayısı emin ol çok olucak:wiinkk: fotograf demişken eminim gene benim makinenin pilleri biticek ve eminim gene yedek olmıycak yanımda acaba biri yedek pil getirebilirmi her ihtimale karşı :queen:
dur bi yahu şunu bi yaşayalım da gerisi kolay :wiinkk:
31.08.08 de fethi paşa korusunda kahvaltı sonrasında anadolu kavagına gezimiz var bekleriz efenim :rendeer:
canın sagolsun bidahakine inşallah :rendeer:
oglum ve benin dediği gibi 1:30 -2:00 gibi yola çıkarız ama her ihtimale karşın özelden cebimi yazıyorum tlf laşırız :cat:
çok üzüldüm gelemediğine ama yapıcak bişi yok sanırım saglık olsun:rendeer:
şii öle kötü şeyler getirme aklına :bounce:
sen gelmeden inat ettik yapmıyoruz kahvaltı filan
herkezciklere kocaman günaydınlarrrr :rendeer: