önce kahvaltı sonra anadolu kavagı toplaşması :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biz gelmek istiyoruz nerede bulusabiliriz birisi karşılasın bizi :) Özelden ulaşın :)

ya avrupa yakasından kimler gelecekse biz tekirdağ silivri kumburgaz istikametinden gelicez.devamında merter mecidiyeköy falan o civarlarda olabilri. sefköy olabilri.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hepinize iyi geceler sohbetiniz bol olsun,yarın istanbula yolculuk var yatma vakti geldi akşam okuldan bağlanırım artık.

ya avrupa yakasından kimler gelecekse biz tekirdağ silivri kumburgaz istikametinden gelicez.devamında merter mecidiyeköy falan o civarlarda olabilri. sefköy olabilri.

tamam yarın sana bildiririm kimin karşılayacagını olurmu? feribotada gelebilirsiniz üsküdarda cem karşılıycak karşıdan gelenleri yada altunizadede gökhan karşılıycak
ama oraları bilmiyorum diyosanız size en uygun yerden alırız sizi :wiinkk::wiinkk:

Kartalda bi tane Karting merkezi var. bi taraf karting diğer taraf atv ile gezi parkuru bir alan da boya tüpüyle savaş. Büyük bir alan sahibi ersen abi babamın arkadaşı. Düşünüyorum böyle birşey :)

arkadaşlar ben gitti sohbetiniz bol olsun iyi geceler:rendeer:

iyi geceler :rendeer::rendeer:

Motorum sana feda olsun abim :mrgreen: Hatta senın motorla takasa bıle gırerım uste 500 ytl ver yeter dahada baska bısey ıstemıcem :mrgreen:

Servismi :cyclopsan O da ney nasıl yapılır yıyılırmı ıcılırmı neye benzıyor :silent:

eline tepsiyi aldıgında anlarsın yenirmi içilir mi :p

GKN

aa buluşmamı varmış :p
hanedan varsa ben yokum, kreyziboyvan varsa hiç yokum :p

yooo hiçde öle deel hergün görüyoz seni:p:p:p

senin süpürge kaç cc ? :p

gelmeme şansınız yokki :p karar çoktan verildi :bounce:

bi becerebilsem neler ekliycem de :queen:

fotograf sayısı emin ol çok olucak:wiinkk: fotograf demişken eminim gene benim makinenin pilleri biticek ve eminim gene yedek olmıycak yanımda acaba biri yedek pil getirebilirmi her ihtimale karşı :queen:

dur bi yahu şunu bi yaşayalım da gerisi kolay :wiinkk:

31.08.08 de fethi paşa korusunda kahvaltı sonrasında anadolu kavagına gezimiz var bekleriz efenim :rendeer:

canın sagolsun bidahakine inşallah :rendeer:

oglum ve benin dediği gibi 1:30 -2:00 gibi yola çıkarız ama her ihtimale karşın özelden cebimi yazıyorum tlf laşırız :cat:

çok üzüldüm gelemediğine ama yapıcak bişi yok sanırım saglık olsun:rendeer:

şii öle kötü şeyler getirme aklına :bounce:

sen gelmeden inat ettik yapmıyoruz kahvaltı filan :p

herkezciklere kocaman günaydınlarrrr :rendeer:

biliyorum sevdğiniziiii benii:cherry::rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar