hyosungcu abiler bi el atın...

merabalar ben 20 yasındaym.bi kaç sorum var yardım edersnnzz cok sevinirim.hyosung 250 comet alıcam onumuzdekı aylarda.aynı zamnda arıorum izmirden bilginiz varsa yardım ederseniz sevinirim.bide bi kaç sorum daha var yardımcı olursanız eger...
hyosung 250 comet racıng grenaj takılıo mu??bide izmirde alpinestar yada daniese mont bulabılecegım magzalar var mı?kahramanlarda danıese buldum az çeşit var.bşka bildiginiz yerler var mı...?
şimdiden yardımlarınız içn taşekkurler

huceyn,myhen çevirin ordan:p
abi sahibinden.com dan bulabilirsin tahminimce:cat:

Hadi arkadaşlar hyocular nerdesiniz?
Asım hocam, hüseyin, vasco toplanın arkadaşa bi el atalım:queen:
Şaka bir yana dostum.Sorularına gelince hyosung gt250 comet'e grenaj takarsın da bu bir eşşeğe yarış atının semerini takmak gibi olur.Motor çirkin olur.Eğerki kesin beğendiysen güzel hoş motor.Fakat 2. eli bayağı durgun.Ben de ilk bunlardan düşünüyodum fakat vazgeçtim iyiki de vazgeçmişim gt250r daha iyi.Eğerki alıp da satmaya kalkarsan zarar edebilirsin bunu bil:cat:
Dainese falan hakkında pek bilr bilgim yok ama...

yettim garriiii!!!!!!

ya hocam grenajlısı var zaten onu al daha akıllıca olur bence:p

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gt 250r al bence.. madem race grenaj istiyosun doğuştan grenajlı bi arkadaşımızdır :)

Kusura bakma dostum biraz önce bayan manyak bacımızla girdiğimiz muhabbet feleğimizi şaşırtmış:queen:

250 comete granaj takılmaz alırken motorun egsozu orjinal olsun nedenini sorarsan abart egsozun hoyosung uzerinde sibopları eritiyo krank kolu zayıf dainese mont arıyorsan mototal yada mototaş da bula bilirsin

Forumdan Uzaklaştırıldı
serum yerine alkol bağlanmış galiba doğarken valideye :)

Tamam abi.Arkadaşın konusu da kilit altına gitti şimdiden:queen:
Etme manyak bacım.Gözünü seveyim gelme buralara.Arkadaş motor alacak yardım istiyo:pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tamam abi.Arkadaşın konusu da kilit altına gitti şimdiden:queen:
Etme manyak bacım.Gözünü seveyim gelme buralara.Arkadaş motor alacak yardım istiyo:pale:

ne kadar kotusunn

mont için karataşta motorcu göçmen e bakabilirsin, bide bornova yükselişi dene derim.

arkdşlar yardımlarınız için çok teşşur ederım ama geyikten uzak kaldım sanırım braz anlamadım çünkü ama sizin eylenmenize sevindim...
bu arada yukselıse baktım orda alpınesatardan eser kalmamıs magza kuculmus iice baska yerler biliosanız cok daha yardım olursnuz.bu arada bi arkdaslar sımdı dıceksnız belkı ıkısıde ayrı kaslarda araçlar ama cbr 125 r ve hyosung 250 r da gdıp gelıorum sızın deneyımlerınıze gre hangısı daha iidir...bu arada habeınız olsun izmirdeki arkdaslara kahramnlar fuar grısındekı bı magzada 2006 r6 gordum magzakı eleman yere dustu az hasarlı dıo ama bı bakın derım fıyat braz komık geldı bna...byaa ucuzz.YARDIMLARINIZI BEKLİORUM...
SAYGILAR

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar