önce kahvaltı sonra anadolu kavagı toplaşması :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
poyraz abi sessiz sakin birisi ne aksiyonu bekliyorsun sen :bounce::bounce::bounce:

poyraz abimi sessiz sakin yok ya başka kişilerden bahsediyoruz sanırım:silent:
benim bildiğim poyraz abinin bileğide yüreğide saglamdır astıgı astı kestiği kestik lafı üzerine laf söylenmiyen biri onda aksiyon olmuycakta bizdemi olucak boşamı abi diyoruz :cherry::bounce::cherry::bounce:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
benim bildiğim poyraz abinin bileğide yüreğide saglamdır astıgı astı kestiği kestik lafı üzerine laf söylenmiyen biri onda aksiyon olmuycakta bizdemi olucak boşamı abi diyoruz :cherry::bounce::cherry::bounce:
vaybeeeeeeeeeeee:silent::silent::silent:

yacadı başka birinden bahsediyor olmayalım vur ağzına ekmehini al derler ya :bounce: benim tanıdıhım poyraz abi bu:queen:he bide deli poyraz var odur senin dedihin :queen::queen:

bu topikte niye böyle geyik yapıyonuz abi siyaset filan konuşalım:queen::queen::queen::queen:
Herşey fotofa mevcut :p
cerrahise5.jpg

cerrahi ye yaptın yapacağını şimdi bize mi sardın :) hem arada biz kahvaltı hakkında detay veriyoruz.. yol planı , saat v.s. pardon yani :queen::queen:

şifreli konuşuyonuz dimi , forumu bölmeye çalışıyonuz sizi gidi siziler :p

vay beee... ben bile şaşırdımmm

o birileri ben oluyorum sanırım :queen::queen::queen:

araştır dedi sana DİFANA neeee diye ala ala sorma be smir

anlatırız pazar günü hatırlat:bounce:

o birileri ben oluyorum sanırım :queen::queen::queen:

araştır dedi sana DİFANA neeee diye ala ala sorma be smir

abi bu genç ler böyle işte hep hazır istiyorlar armut piş ağzıma düş :queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
hadi ama merakta bırakmayın beni , yoksa çatlarım pazara kadar :p. bari özelden yazın :):) :wiinkk:

nerde kaldı bize verdihin önem :queen:dimi kardeşim bu topihin bi agırlığı ve agır abileri var biraz hürmet lütfen :bounce: anlatır sana merak etme ilgili kişi:cat::queen::queen::queen::queen:difana zade:queen::queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar