Motoru yatırdım:( Acayip moralim bozuk

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Dediğin gibi ayağa almadan inmiyorum, kapatıp da binmiyorum.Viteslinin de zevki cidden bambaşka ama trafik içerisinde acayip zor geldi bana. Kendime biraz zaman tanıyorum zaten.Alışamazsam bu aşkı sürdürmenin gereği yok:p

Ben de yakında terfi edicem inşallah vitesliye. Şehir içinde çok ararız otomatiğin rahatını ama napıyım, daha az kullanırım belki o şekilde. Böyle üşenmeyip her gün biniyorum. :)

Geçmeden önce iyi düşünmeni tavsiye ederim.Bir trafiğe girsen dur-kalk yaparsan insanın canı çıkıyor.Alışkın olmadığımdan fazla aralardan da gidemiyorum.Ayrıca sağolsun bizim insanımız da öyle çarpık bir şekilde yolda duruyor ki emniyet şeridinden bile gidemiyorsun yaa:farao:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Emniyet şeridi kalmadı zaten bizim buralarda. Hepsini metrobüse verdiler sağolsunlar. Şeritler daracık. Bi araba zor sığıyor. O yüzden nexusla da pek aralara girebildiğim söylenemez. Zor oluyo yani baya. Vitesliye kesinlikle geçicem. Çünkü dediğim gibi motosiklete daha az binmek istiyorum. Scooter olunca üşenmiyorum hiç. Vitesli olunca aynı arabadaki gibi üşeneceğimi düşünüyorum. Kesin araba daha kolayıma gelecek yani. :mrgreen: Böylece iki tekerden uzaklaşmış olucam biraz. :cat: Hayırlısı işte bakalım, kısmet...

İnşallah hayırlısı olur ama alıştıysan ben düzenini bozmamandan yanayım.ama denemeden olmuyor bu işler insanın içinde kalıyor.Hadi sen de vitesliye geç bakalım:mrgreen:

Bu arada kafanda herhangi bir motor, model var mı?Hani nexus'tan inip de ybr'ye binmezsin heralde:p

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Bu arada kafanda herhangi bir motor, model var mı?Hani nexus'tan inip de ybr'ye binmezsin heralde:p

Var. :mrgreen: Sırayla tercihlerim,

1. FZ6 Fazer
2. Suzuki GSF 600/650 Bandit S
3. Honda VFR800 (Bu biraz hayal gerçi, düşten öteye gideceğini sanmıyorum yani). :)

%99,9 Fazer olacak inşallah.

Fazer cidden güzel motor.Umarım hayırlısı olur:cat:
Bu arada hemen ilanı da vermişsin:queen:
Ayrıca yanılmıyorsam fazer 98 beygirdi.40'lık scooter'dan neredeyse 100lük vitesliye geçmek umurım benim yaşadıklarımı sana yaşatmaz:cat:

Son düzenleme:
Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Fazer cidden güzel motor.Umarım hayırlısı olur:cat:
Bu arada hemen ilanı da vermişsin:queen:
Ayrıca yanılmıyorsam fazer 98 beygirdi.40'lık scooter'dan neredeyse 100lük vitesliye geçmek umurım benim yaşadıklarımı sana yaşatmaz:cat:

İlanı vereli baya oldu. :) Fazer nexustan daha hafif. Arkadaşta var, zaptetmede problem yaşamıyorum. Ama çok seri makine. Biraz dikkat etmek lazım yine de. :cat:

İlanı vereli baya oldu. :) Fazer nexustan daha hafif. Arkadaşta var, zaptetmede problem yaşamıyorum. Ama çok seri makine. Biraz dikkat etmek lazım yine de. :cat:

Abi sadece ağırlıklarına bakma.Scooterlar yere daha yakın olduğundan(küçük tekerlekler ve motorun bayağı dipte olması) ağırlık merkezleri de yere daha yakın.Bu yüzden kontrol etmesi kolay.Ayrıca ataklık ve motorun gidişi de önemli.Herkes dylanı atak olarak bilir.Bana da öyle gelirdi ama hyo250'yi gördükten sonra ondaki ataklık hiçmiş diyorum:cat:
Bunlara dikkat et.Gerçi sen düşünmüşsündür de ben de bir acemi olarak fikirlerimi seninle paylaşayım dedim:cat:

geçmiş olsun altında kaldığında iyiki sana bişe olmamış motorunda çok ciddi bişe olmas cana geliceğine mala gelsin hesabı bi şekilde yaptırılıp yenisi gibi olur neticede...

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Abi sadece ağırlıklarına bakma.Scooterlar yere daha yakın olduğundan(küçük tekerlekler ve motorun bayağı dipte olması) ağırlık merkezleri de yere daha yakın.Bu yüzden kontrol etmesi kolay.Ayrıca ataklık ve motorun gidişi de önemli.Herkes dylanı atak olarak bilir.Bana da öyle gelirdi ama hyo250'yi gördükten sonra ondaki ataklık hiçmiş diyorum:cat:
Bunlara dikkat et.Gerçi sen düşünmüşsündür de ben de bir acemi olarak fikirlerimi seninle paylaşayım dedim:cat:

Tabiki nexusun ataklığıyla fazerın ataklığı karşılaştırılamaz bile ama nexusta sınıfının neredeyse en atağı ve scooter olmasına rağmen oturuş pozisyonu olarak pekte alçak sayılmaz. Fazer'a oturduğumda ayaklarım tamamen yere basmasına rağmen nexusta parmak uçlarım ve ayak tabanımın bir kısmını yere değdirebiliyorum. :mrgreen: 177 boyum var bu arada. Bu da benim açımdan tehlike yaratıyor aslında. Bazı durumlarda, hani şu frenlemede veya ıslaklıktan dolayı kayma esnasında ayağını yere çarptırır da kurtarırsın ya... Nexusta pek mümkün olmuyor o yüzden. :pale: Kaza sırasında da frenleyince gidon sola dönmüş ve motor sola yatmıştı. Ayağımla yere vuramadığım için de devrilmiştik.

Fazerı kullanıyorum ara ara. Alıştım bile nerdeyse. Kısmet olurda alırsam boş bir alanda uzun süre çalışmayı düşünüyorum. Bir anda trafiğe dalmak pek mantıklı olmayacak çünkü. :)

En iyisi olur.Fırsat buldukça arkadaşından almaya çalış motorunu.Seninkini satıp da yine bir fazer çektiğinde altına beraber gezerseniz çok rahatlarsın.Ben grup olarak gezsem biraz ben de rahatlayacağım buna inanıyorum:cat:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
üstünüde örtseydin :p

naza yerine döndürme alıştırmalarını oku düşün uygula neticelendir :p
ne bayağı oldum yau :cherry:

cidden çok ağır ya.biraz önce arkadaşım hyo sunu benm garaja bıraktı öldüm içeri alırken.

arkadaşım hoyosung parcası lazım olursa gidon granaj lastik depo diks balata haberim olsun getirtirim

Aman ağzından yel alsın abi dur ne yaptın.İnş parça marça lazım olmaz:farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar