önce kahvaltı sonra anadolu kavagı toplaşması :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
İddaya da girin eğer pazar günü olduğumuz yere 1 damla yağmur yağarsa Ümmet abi herkese 2 dilim düşecek şekilde baklava alsın. Eğer yağmur yağmazsa Berna alsın ?? Varmısınız ?? :p
lem oğl karıştırma ortalığı allahın işi bu bakarsın gög delinir:silent::p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm ben geldim:queen:

ben senle kusum hihh::yanliss:

sen bana küsemezsin ki benden başka cadın mı var :rendeer:

allahım inş ogün yağmur yağmaz.....amiiiiiiin

aminnnnnnnnn:cherry:

allahım beni daha çok sev, o gün yağmur yağsın amin (+fatiha suresi) 1-0 öndeyim duam bile var ehehe

bak yaa :pr:
Allahım sen bu berna kulunu ciddiye alma o nedediğini bilmiyo :p

iyi fikir :cat:

İddaya da girin eğer pazar günü olduğumuz yere 1 damla yağmur yağarsa Ümmet abi herkese 2 dilim düşecek şekilde baklava alsın. Eğer yağmur yağmazsa Berna alsın ?? Varmısınız ?? :p

antep mi olucek :p
yağmur yağmasın ümmet abi kazansın aminnn

ben geldiiiimmmmm:queen:

Puaahahah ben etkili dualarımla alırım iddiayı ey göökk delin yaağğğ derim, yapmur duasına çıkarım :D baklava da yemedik ne zamandır :D

vayyy hoşgeldin nerelerde kaldın
gözümüz yollardaydı :p

bugünü cumartesi zannedip tamirciye gidip uzun yol bakımı yaptırdım ve motoru bi güzel yıkadım:mrgreen: ama bu günün cuma olduğunu öğrenince:pale::pale::salut::salut:

sen bana küsemezsin ki benden başka cadın mı var :rendeer:

aminnnnnnnnn:cherry:

bak yaa :pr:
Allahım sen bu berna kulunu ciddiye alma o nedediğini bilmiyo :p

iyi fikir :cat:

antep mi olucek :p
yağmur yağmasın ümmet abi kazansın aminnn

Antep olması şart değil ama bol şerbetli fıstıklı ve üzeri yeşil fıstıklı baklava tercihimizdir. Eee varmı o kadar cesareti olan ?? ( Bu arada karnı benim gibi aç olanların ağzını sulandırdıysam özür dilerim :) )

Puaahahah ben etkili dualarımla alırım iddiayı ey göökk delin yaağğğ derim, yapmur duasına çıkarım :D baklava da yemedik ne zamandır :D

Yağmur yağmazsa bayandır yazıktır diye kimse acımaz alırsın baklavayı tamam mı ? :)

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bugünü cumartesi zannedip tamirciye gidip uzun yol bakımı yaptırdım ve motoru bi güzel yıkadım:mrgreen: ama bu günün cuma olduğunu öğrenince:pale::pale::salut::salut:

:queen::queen::queen:

Antep olması şart değil ama bol şerbetli fıstıklı ve üzeri yeşil fıstıklı baklava tercihimizdir. Eee varmı o kadar cesareti olan ?? ( Bu arada karnı benim gibi aç olanların ağzını sulandırdıysam özür dilerim :) )
Yağmur yağmazsa bayandır yazıktır diye kimse acımaz alırsın baklavayı tamam mı ? :)

hem aç hem uykusuzum canımda bi tatlı çektiki sorma :p

desteğin için sağol

berna gög akrabanmı oluyo?:pkaybetsen bile üzülme baklavayı gene ben alayım istediğin baklava olsun

Ya olmaz öyle idda dedik baklava ısmarlayın demedik. Onu herkes yapar önemli olan oradaki heyecanlı bekleyiş baklavayı kim alacak çekişmesi o tedirginlik o korku güzel olur. Kim kaybederse o alır tamam mı ? Kaybetsende alırım olayı olmasın tadı çıkmaz amacımız baklava değil hoş bi etkinlik ??

:queen::queen::queen:

hem aç hem uykusuzum canımda bi tatlı çektiki sorma :p

Benimde canım çekti bende acım ama işte bu aç olduğumuz günü pazar günü baklava önümüzdeyken hatırlayıp o an için şükredelim. Bu arada iddaya girdiniz ona göre tamam mı ?

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ya olmaz öyle idda dedik baklava ısmarlayın demedik. Onu herkes yapar önemli olan oradaki heyecanlı bekleyiş baklavayı kim alacak çekişmesi o tedirginlik o korku güzel olur. Kim kaybederse o alır tamam mı ? Kaybetsende alırım olayı olmasın tadı çıkmaz amacımız baklava değil hoş bi etkinlik ??

Benimde canım çekti bende acım ama işte bu aç olduğumuz günü pazar günü baklava önümüzdeyken hatırlayıp o an için şükredelim. Bu arada iddaya girdiniz ona göre tamam mı ?
ölebişiy hatırlamıyom ben:bounce:

ümmet abi gibi bende hatırlamıyorum öle bişi :bounce:

arkadaşlar kusura bakmayın ama geyiğin de bi sınırı var sizi ciddiyete davet ediyorum bu kadarı da fazla artık aaaa cık cık cık
sayglar sevgiler en güzel günler ve geceler sizlerin olsun
:queen:
:queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar