aferen motor böyle böyle büyütülür zatii... yatacak uyicak, arada bir altını temizlemeyi unutma ama...
Evde yatmıyo tabi kiGarajda yatırıyorum
![]()
aferen motor böyle böyle büyütülür zatii... yatacak uyicak, arada bir altını temizlemeyi unutma ama...
günaydın ... hatta tünaydın
dün motorsiklet delisi sitesine baktım..... ya hakkaten ankarada motorcular acayip uyuşuk yaa. bizim sitemiz yine onlara göre süper...
günaydınevet abi güzel sitemiz bizim en azından her zaman yazan 4 kişi var :queen:
günaydınevet abi güzel sitemiz bizim en azından her zaman yazan 4 kişi var :queen:
şu ara Murat Abi ile yoğun olmamızdan ötürü pek takılamıyoruz. Pek yakında bomba gibi döneceğiz![]()
abi dün Davut abiyle gezdik Emrah abiyle Mehmet abi de vardı![]()
abi dün Davut abiyle gezdik Emrah abiyle Mehmet abi de vardı![]()
şu ara Murat Abi ile yoğun olmamızdan ötürü pek takılamıyoruz. Pek yakında bomba gibi döneceğiz![]()
valla bence de gelin artık şöyle akalım gecelere
bu arada foto güzel olmuş levent abi (kim bu)![]()
eweeeet arkadaşlar nihayet motorumu değiştirdim:mrgreen: ama ne benim dediğim oldu nede endurocu arkadaşların dediği... Metin ustanın ilgisi, sevgili kuzen davutun yardımı ile yeni motorum yamaha f650 fazer... shadow dan sonra bayabi yoruyo insanı, hız yapmamak için kendimle mücadele halindeyim umarım gaza gelmemgörüşmek üzre herkeze kazasız belasız keyifli sürüşler...
mt Ankara selam:9
iş icabı pazar akşama kadar Ankara da yım. yapıverirseniz bir toplaşma icabeten katılırım yane.![]()
mt Ankara selam:9
iş icabı pazar akşama kadar Ankara da yım. yapıverirseniz bir toplaşma icabeten katılırım yane.![]()