Günaydın. :rendeer:
günaydınnnnnn cicimmmm
Günaydın. :rendeer:
günaydınnnnnn cicimmmm
gittim geldim 1100 üncü mej bana kısmet oldu hayırlı olsun :rendeer:
yooo hiçde öle deel hergün görüyoz senibei özlediğiniz için böyle yapıosunuz:cherry:
sonunda başardın mı :cherry::cherry: hadi tebrikler bari... :rendeer:
sağol cicim.geliyosun dimi?? bi terslik yok yani?
malesef c.tesi iznim var
pazar sabah 8 de işte olmam lazımale:
ben ? sevimli ?sanırım yanlış kişiye yorum yazıldı :queen:
bende bi süpürge alıp öyle gelcem(yanlış anlaşılmasın , sadece son sürat kaçmak için
)
tam 88 kişi gözüküyor.. CAdı senden organizatör olucakAyrıca,Bizde GElebiliriz Bakarsın..
inşallah pazar günü ordayım.yaz bitmeden son bi toplantı iyi olur
restorantın sitesinde de harita var.ilk mesaja eklerseniz iyi olur
http://www.dilruba.com.tr/harita/harita.html
aslında bu toplaşmanın sonucunda da şöyle 100lerce resim yakışır; hepsini istiyoruz ona göregelemeyenlerin hatırına artık
biz bu hızı almışken cadıya soylesekte ramazanda da bir organizasyon ayarlasa
selam arkadaşlarr ya bu ne toplantısı yenıyim daha anlamadım biri bana bı açıklama yapabılırmı belki bizde gelırız yaa....şimdiden teşekkürler....
pazar günü çalışıyorum çalışmıyor olsam yüyüreyerek de olsa gelirdim :salut::salut::salut:
herkese selam,
arkadaşlar listeye bende eklendim bir terslik olmazsa pazar günü geliyorum. Fakat kahvaltıya yetişemem çünkü çalışıyorum ama saat :12:00 / 13:00 arası dilruba restorantda olusanız ( ki bu listeyle o kahvaltının bitmeyeceği kanısındayım) orada sizlere katılabilirim.
Kuyu cadısı / oğlum ve ben anadolu kavağına hareket saati bellimi ? yoksa belli değil kahvaltıdan sonra mı diyorsunuz ?
Ctesi ve pazar günü malesef işte olucam için katılamıyacağımr: işlerimin
yoğunluğu dolaysı ile gelemiyorum sizlere şimdiden iyi eğlenceler arkadaşlar.
yüzünü unuttuk be abi, arada bi gel çaya çorbaya:wiinkk:
yağmur işi ne oldu, yağcakmıymış![]()
bu pazardamı kahvaltı var![]()
fotograf sayısı emin ol çok olucak:wiinkk: fotograf demişken eminim gene benim makinenin pilleri biticek ve eminim gene yedek olmıycak yanımda acaba biri yedek pil getirebilirmi her ihtimale karşı :queen:
merak etme biliyorum senin sorununu ve tabikide
:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
burdan topik sahibine şuç duyurusu yapıyorum:queen:aparat artı bir diyo fakat pikaçu da kendini ayrı yazıyor :queen:şu demek pikaçu kimle gelicek tabikide aparatla :queen:hile var:wiinkk:
günaydın millet nabıyonuz bakiimm![]()
senin süpürge kaç cc ?![]()
günaydın sabırsızlıkla pazarı bekliyoruz.. gerçi ben özel bir sebepten gelmesin de istiyorum ama neyseeeeale::cherry:
üzerinde 1000 RR motoru var , turbo + E.C.U.+ NOS desteği ile senden kaçmaya yeter
özel sebepmi , bakın yine korkmaya başladım ::tırsmasmaylsı::![]()
eminmisin :bounce:
benim süpürgem çok cc haberin olsun :queen:
istersen kahvaltıdan sonra yarışırız sahil yolunda![]()