önce kahvaltı sonra anadolu kavagı toplaşması :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben ? sevimli ? :p:p sanırım yanlış kişiye yorum yazıldı :queen:

bende bi süpürge alıp öyle gelcem :p (yanlış anlaşılmasın , sadece son sürat kaçmak için :p)

senin süpürge kaç cc ? :p

tam 88 kişi gözüküyor.. CAdı senden organizatör olucak :) Ayrıca,Bizde GElebiliriz Bakarsın..

gelmeme şansınız yokki :p karar çoktan verildi :bounce:

inşallah pazar günü ordayım.yaz bitmeden son bi toplantı iyi olur

restorantın sitesinde de harita var.ilk mesaja eklerseniz iyi olur

http://www.dilruba.com.tr/harita/harita.html

bi becerebilsem neler ekliycem de :queen:

aslında bu toplaşmanın sonucunda da şöyle 100lerce resim yakışır; hepsini istiyoruz ona göre:) gelemeyenlerin hatırına artık

fotograf sayısı emin ol çok olucak:wiinkk: fotograf demişken eminim gene benim makinenin pilleri biticek ve eminim gene yedek olmıycak yanımda acaba biri yedek pil getirebilirmi her ihtimale karşı :queen:

biz bu hızı almışken cadıya soylesekte ramazanda da bir organizasyon ayarlasa

dur bi yahu şunu bi yaşayalım da gerisi kolay :wiinkk:

selam arkadaşlarr ya bu ne toplantısı yenıyim daha anlamadım biri bana bı açıklama yapabılırmı belki bizde gelırız yaa....şimdiden teşekkürler....

31.08.08 de fethi paşa korusunda kahvaltı sonrasında anadolu kavagına gezimiz var bekleriz efenim :rendeer:

pazar günü çalışıyorum çalışmıyor olsam yüyüreyerek de olsa gelirdim :salut::salut::salut:

canın sagolsun bidahakine inşallah :rendeer:

herkese selam,
arkadaşlar listeye bende eklendim bir terslik olmazsa pazar günü geliyorum. Fakat kahvaltıya yetişemem çünkü çalışıyorum ama saat :12:00 / 13:00 arası dilruba restorantda olusanız ( ki bu listeyle o kahvaltının bitmeyeceği kanısındayım) orada sizlere katılabilirim.

Kuyu cadısı / oğlum ve ben anadolu kavağına hareket saati bellimi ? yoksa belli değil kahvaltıdan sonra mı diyorsunuz ?

oglum ve benin dediği gibi 1:30 -2:00 gibi yola çıkarız ama her ihtimale karşın özelden cebimi yazıyorum tlf laşırız :cat:

Ctesi ve pazar günü malesef işte olucam için katılamıyacağım :pr: işlerimin
yoğunluğu dolaysı ile gelemiyorum sizlere şimdiden iyi eğlenceler arkadaşlar.

çok üzüldüm gelemediğine ama yapıcak bişi yok sanırım saglık olsun:rendeer:

yüzünü unuttuk be abi, arada bi gel çaya çorbaya:wiinkk:

yağmur işi ne oldu, yağcakmıymış :p

şii öle kötü şeyler getirme aklına :bounce:

bu pazardamı kahvaltı var:)

sen gelmeden inat ettik yapmıyoruz kahvaltı filan :p

herkezciklere kocaman günaydınlarrrr :rendeer:

Ve sonunda aldım motorumu geziyorum ufak bi sorunu war ama onuda p.tesi halledicem.... Pazar günkü kahvaltıya bomba gibi hazırım :queen:

fotograf sayısı emin ol çok olucak:wiinkk: fotograf demişken eminim gene benim makinenin pilleri biticek ve eminim gene yedek olmıycak yanımda acaba biri yedek pil getirebilirmi her ihtimale karşı :queen:

merak etme biliyorum senin sorununu ve tabikide

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

burdan topik sahibine şuç duyurusu yapıyorum:queen:aparat artı bir diyo fakat pikaçu da kendini ayrı yazıyor :queen:şu demek pikaçu kimle gelicek tabikide aparatla :queen:hile var:wiinkk:

merak etme biliyorum senin sorununu ve tabikide

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

sorunu biliyosan çözümüde biliyosundur :p

burdan topik sahibine şuç duyurusu yapıyorum:queen:aparat artı bir diyo fakat pikaçu da kendini ayrı yazıyor :queen:şu demek pikaçu kimle gelicek tabikide aparatla :queen:hile var:wiinkk:

o tek başına iki kişil yiyiyo ya ondandır :queen:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar